Motive pentru care sa cumperi un motor electric barca de la Nautica Shop

motor electric barca

Nautica Shop a reusit sa demonstreze in anii sai de activitate ca poate oferi produse de calitate care respecta toate normele de siguranta si fiabilitate actuale, la preturi fara concurenta, concomitent cu o serie de servicii ireprosabile. Alegerea unui motor electric barca din stocul acestui magazine este o activitate usoare, care va aduce de la sine numeroase beneficii. In primul rand, pretul este unul fara concurenta, adaosul comercial fiind adus la minim.

De asemenea, se ofera asistenta gratuita in vederea achizitionarii celor mai bune produse care sa satisfaca nevoile cumparatorului la cel mai mare grad. Mai mult, orice produs beneficiaza de transport in orice colt al tarii, prin curier rapid, chiar a doua zi dupa ce a fost facuta comanda, cel putin in cazul in care aceasta a fost efectuata inainte de ora 16.00.

Motor electric barca, viitorul in domeniul nauticii

Din ce in ce mai multi pescari aleg sa isi propulseze ambarcatiunile cu ajutorul unui motor electric barca. Acestea sunt ultima inventie in materie de propulsie marina, oferind o serie de avantaje indubitabile, atat din punct de vedere al calitatii si a fiabilitatii, cat si din privinta pretului si a consumului de energie. Bateriile acestor motoare sunt atat de performante incat pot rezista la sute de ore de functionare printr-o singura incarcare.Mai mult, ele dispun de un afisaj sub forma de leduri care il lasa pe posesor sa stie in fiecare moment cata energie mai are ramasa, alegand in acest mod tipul de atitudine pe care o va avea fata de cursa respectiva cu barca.

Un alt aspect extrem de important al unui motor electric este acela ca este extrem de silentios. Spre deosebire de un motor pe baza de combustibil, care polueaza si produce mult zgomot,un motor electric barca este extrem de silentios, chiar si la viteze mai mari. Astfel, vibratiile din apa sunt mai reduse, iar pescarii vor avea mai mult peste de prins, deoarece acesta nu se va mai speria de motorul barcii.

Cum sa alegi un motor electric barca

Orice motor electric barca trebuie ales cu grija. In acest mod, el va fi folosit o lunga perioada de timp, la capacitate maxima, fara sa fie nevoie de reparatii ulterioare. Mai mult, orice produs noi dispune de o garantie, iar eventualele erori de functionare din aceasta perioada pot fi reparate gratuit. Orice motor trebuie ales in functie de dimeniunea ambarcatiunii. Cu cat aceasta este mai mare,cu atatva fi nevoie de mai multa forta, lucru de care un motor de dimensiuni nu reduse nu dispune. Cu toate acestea,pentru o ambarcatiune normala, se recomanda un motor electric barca Gibsun. Acesta vine in diferite marimi, in functie de nevoile fiecarui pescar in parte si de lungimea barcii sale.

Nautica Shop, magazinul perfect pentru a cumpara un motor electric barca

Cand un pescar alege sa cumpere un motor electric barca de la Nautica Shop, acesta va primi o serie de servicii de cea mai buna calitate, alaturi de asistenta din partea unor experti in domeniu.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.