Motopompe irigatii de inalta calitate si la preturi avantajoase de la Mix Equipment!

motopompe irigatii

In cazul in care esti in cautarea unui furnizor de incredere care sa-ti puna la dispozitie motopompe irigatii de inalta calitate si la preturi avantajoase, Mix Equipment este alegerea perfecta. Compania isi intampina clientii cu produse ce se fac remarcate prin fiabilitate, calitate superioara si preturi atragatoare. Printre acestea putem enumera: motopompe irigatii, grup electrogen diesel, generatoare de sudura Genset, monitoare FPT industrial, instalatii de irigat Nettuno si Irrimec si lista poate continua.

Pentru rezultate optime in procesul de irigare, cu siguranta vei avea nevoie de niste motopompe profesioanale. Disponibile pe stocul companiei, cu ajutorul acestor motopompe irigatii rezultatele vor fi cele pe masura asteptarilor. Aceste produse ( motopompe irigatii) sunt puternice, durabile pentru o perioada indelungata de timp, oferindu-ti confortul de care ai nevoie atunci cand le manevrezi . Totodata, sunt foarte eficiente in diferite activitati de lucru.

Daca detii un gazon si ai nevoie de un echipament de lucru de calitate superioara, solutia perfecta o reprezinta motopompe irigatii de la Mix Equipment! Uita de furtunurile conectate de la o sursa de apa si achizitioneaza-ti aceste produse fiabile si calitative la un raport calitate-pret avantajos. Alege sa-ti usurezi munca cu ajutorul acestor motopompe irigatii puse la dispozitie de catre Mix Equipment.

De ce sa apelezi la Mix Equipment pentru motopompe irigatii

Disponibile intr-o gama variata si numeroasa, aceste motopompe irigatii sunt special realizate pentru irigatii, insa se mai pot folosi si pentru aplicatiile in  constructiile edilitare, chimice ori pentru alte aplicatii speciale. Motopompele de irigatii de la Mix Equipment sunt marca Nettuno si sunt prevazute cu motoare diesel, asigurand in felul acesta valori de presiune si debit ce pot atinge chiar si 187 m, respectiv 14.000l/min. Motopompe irigatii sunt prevazute cu tehnologii de ultima ora, raspunzand cu succes chiar si celor mai exigente cerinte din domeniul irigarii culturilor agricole. Aceste produse se fac remarcate prin fiabilitate, functionare silentioasa si preturi atractive. Sunt ideale pentru utilizari intense, avand un debit ridicat.

Atunci cand decizi sa-ti achizitionezi motopompe irigatii, trebuie sa tii cont de anumite caracteristici, si anume: suprafata de irigat si principalele caracteristici ale sursei de apa ( canal de irigatii, put forat, curs de apa si balta).

Nu mai sta pe ganduri si alege sa colaborezi cu Mix Equipment pentru achizitionarea unor motopompe irigatii de cea mai buna calitate!

In cazul in care esti interesat de achizitionarea unor motopompe irigatii de inalta calitate si la un pret atragator,  alegerea perfecta o reprezinta compania Mix Equipment. Tot ce trebuie sa faci, este sa intri pe pagina web a companiei www.mixmem.ro si sa-ti alegi modelul potrivit de motopompa de irigatii care corespunde cel mai bine nevoilor si necesitatilor tale. Totodata, pe site-ul mentionat mai sus, vei gasi specificatiile si caracteristicile fiecarui produs in parte.

Daca esti curios sa afli mai multe despre motopompe irigatii sau restul produselor aflate pe stocul companiei, poti contacta direct reprezentantii – 0745 320 021.  Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari sau nelamuriri venite din partea oricarui client.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.