Motosape alege utilaje de incredere de la specialisti in domeniu

motosape

Ce este o motosapa? O definitie tehnica ar fi un dispozitiv ce este antrenat mecanic si functioneaza cu ajutorul unui motor termic. Caror activitati sunt destinate? Acestea sunt  utilizate la prelucrarea pamanatului inainte de a cultiva. Printre altele, motosapa mai este denumita si plug mecanic, denumirea fiind inspirata de la vechiul plug folosit inainte de taranii ce isi cultivau pamantul doar cu ajutorul resurselor din gospodarie, fara utilaje. Motosape-motocoase.ro vrea sa vina in ajutor agricultorilor cu motosape, din zilele noastre si le ofera o gama variata de motosape la cea mai buna calitate si cele mai bune preturi.

Caracteristici si utilizare motosape

Aceste utilaje au o constructie destul de simpla si dispun de un motor cu o putere relativ mica. Acestea sunt echipate in mod standard cu niste sape care se rotesc la axul de iesire  ce apartine transmisiei finale.  Aceste sape rotative isi fac excelent treaba si maruntesc pamantul la suprafata, sau in adancime, in functie de cum vrea utilizatorul. De obicei, au o viteza inainte si una inapoi. Pentru o performanta si mai mare, acestea pot fi dotate cu diverse accesorii. Acestea ajuta utilizatorul sa efectueze operatii mai complexe. De exemplu , in functie de modelul din care face parte, o motosapa poate fi dotata cu prasitoare, rarita, plug pentru arat, freze de maruntire la suprafata sau in adancime etc.

Acestea pot fi calsificate in cinci tipuri, dupa cum urmeaza:

  • Motosape pe benzina
  • Motosape pe motorina
  • Motosape profesionale
  • Motosape semiprofesionale
  • Motosape hobby

Indiferent de categoria din care fac parte, aceste motosape indeplinesc aceleasi functii, doar ca suprafetele pe care le pot prelucra difera in functie de caracteristicile fiecarui model in parte.

La ce folosesc aceste motosape mai exact?

Acestea pot fi utilizate pentru o gramada de activitati. In mare parte, acestea sunt destinate prelucrarii unor suprafete de teren nu foarte extinse pentru a fi cultivate mai apoi, dar pot fi la fel de bine intrebuintate si pentru intretinerea spatiilor verzi. Motosapa este ideala daca vrei sa faci o gradinita cu flori, sau vrei sa ai grija de gazonul din curte. Desigur, utilitatea acesteia merge chiar si in domenii mai specializate, cum ar fi pepinierele silvice, atat de valoroase pentru mediul inconjurator. De asemenea , aceste motosape te ajuta sa indepartezi buruiana ce dauneaza atat de mult dezvolatrii armonioase a plantelor cultivate. O alta utilizare este cea de a transporta cu remorca, un accesoriu deosebit de util. Toate acestea, dar si multe altele sunt posibile cu ajutorul unui singur utilaj, atat de mic, dar atat de eficient.

Motosape-motocoase.ro – specialist in motosape

Daca munca in agricultura te coplesteste, este timpul sa faci o achizitie care sa te mai scape de atatea eforturi. Magazinul online www.Motosape-motocoase.ro va ofera o gama complexa de motosape, pentru a satisface nevoile fiecarui client. Calitatea si performanta acestora nu pun nicio indoiala, acestia comercializand cele mai bune branduri de pe piata actuala. Pentru siguranta dumneavoastra ca ati facut cea mai buna alegere, aveti posibilitatea de a beneficia de consultanta gratuita. Motosape-motocoase.ro va asteapta!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.