Murnic-Inchirieri de automacarale

Inchirieri-utilaje-grele-yIeHdImpunatoare prin dimensiuni si deosebit de puternice, se pot deplasa rapid prin mijloace proprii la diferite puncte de lucru, indiferent de distante, si nu in ultimul rand, asigura o productivitate ridicata. Automacaralele sunt renumite pentru siguranta si precizia pe care le ofera, pe diferite santiere de lucru, acolo unde mobilitatea si capacitatea de ridicare la inaltimi sunt esentiale. Cu alte cuvinte, daca ai nevoie de o automacara performanta, dotata cu toate accesoriile de care ai nevoie, alege sa inchiriezi una prin intermediul companiei Murnic Ploiesti. Astfel, nu numai ca ai garantia unei lucrari de calitate cu ajutorul unui utilaj special, ci ai oportunitatea sa faci si economii substantiale.

Automacaralele sunt macarale mobile cu platforma rotitoare si brat oscilant montate pe sasiuri obisnuite de autocamion sau pe sasiuri consolidate de constructie speciala, avand gabarite si echipamente corespunzatoare deplasarii pe drumuri publice. Dincolo de dotari tehnice si termeni de specialitate, o automacara este renumita pentru capacitatea de a ridica cu usurinta greutati. Nelipsite de pe santierele de constructii, aceste utilaje isi aduc aportul in ceea ce reprezinta rapiditatea si eficacitatea finalizarii unei lucrari. Sunt sigure si usor de manevrat. Performantele lor tehnice le fac sa fie obligatorii acolo unde constructorul mizeaza pe calitate. Se folosesc la lucrari simple de incarcare-descarcare, lucrari de montare a prefabricatelor din beton sau montarea de utilaje, precum si la lucrari complexe, in industriile energiei eoliene si a petrochimiei. Mai mult decat atat, aceste utilaje se pot deplasa cu o viteza de 50-60 de km/h, si in plus, asigura o durata redusa de instalare la locul de lucru. Cu alte cuvinte, eficienta, randament, productivitate.

Manevrarea si exploatarea automacaralelor trebuie sa tina cont de anumite criterii, ca de exemplu:

– este interzisa folosirea automacaralelor pentru ridicarea unor sarcini mai mari decat sarcina admisa

– este interzisa utilizarea automacaralelor pentru transportul de metal topit

– este interzisa functionarea acestora la temperaturi de -20 de grade, sau utilizarea lor daca viteza vantului depaseste limitele admise

– se interzice transportarea de sarcini pe deasupra oamenilor, incaperilor locuite, halelor industriale

– caile de acces la locurile de urcare pe automacarale trebuie lasate libere, neblocate de obstacole

– este interzisa imprastierea de nisip sau alte materiale in vederea preintampinarii patinarii

Si pentru ca este vorba de un utilaj ce are la baza caracteristici tehnice performante, greu de egalat, pretul unuia  nu este accesibil pentru orice buget, motiv pentru care inchirierea  automacaralei reprezinta o solutie alternativa menita sa vina in sprijinul tuturor celor care au nevoie de solutii eficiente pentru ridicarea materialelor grele la inaltime. Cu alte cuvinte, prin solicitarea serviciilor de inchiriere obtii costuri reduse si rezultate peste masura asteptarilor. Asadar, Murnic, companie ce se implica activ in domeniul constructiilor, pune la dispozitia clientilor sai inchirieri automacarale, ce au capacitati de incarcare de la 10 la 80 de tone, pentru utilizare universala. Astfel ai ocazia sa inchiriezi automacarale ce apartin unor renumite marci precum: Volvo, Faun, Terex, Krupp si multe altele, la preturi atractive, utilaje ce sunt disponibile si pentru vanzare.

Murnic Ploiesti ofera pe langa servicii de inchiriere si vanzare utilaje grele, inchiriere de hale cu poduri rulante. Cu o experienta de peste 23 de ani in domeniu, Murnic a devenit una dintre cele mai cunoscute firme pe piata de profil din Romania. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet, acolo unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.