Murnic Ploiesti – calitate si promptitudine!

Ai nevoie de diferite piese de schimb pentru utilajele din parcul tau auto, pentru tractoare sau combine agricole?

Vrei sa inchiriezi in cele mai avatajoase conditii, diverse utilaje grele?

Nu stii de unde sa faci rost o macara cu brat telescopic?

Cauti diferite cutii de viteze, arbori, pompe de viteaza sau rulmenti ori blocuri motoare?

Compania Murnic din Ploiesti este atunci partenerul ideal la care poti apela cu incredere!

Cu 22 de ani de experienta in domeniu, Murnic Ploiesti are pentru tine servicii profesionale, la tarife fara concurenta.murnic

De la Murnic, poti inchiria diferite hale cu poduri rulante, construite modern si cu suprafete de pana la 2000 de metri patrati, dar si macarale telescopice, autocamioane, automacarale, autotractoare, autobasculante, buldoexcavatoare.

Conditiile de inchiriere sunt foarte avantajoase, contractele putand fi prelungite oricand, in functie de necesitatile clientilor.

Si tot in oferta firmei Murnic din Ploiesti, mai gasesti si numeroase piese de schimb destinate utilajelor grele, mare parte dintre acestea provenind din dezmembrari.

Daca esti in cautarea unui motor sau a unor cauciucuri de marimi diferite, daca nu stii de unde poti face rost de cilindri de extindere sau de diverse pompe de injectie, daca ai nevoie de cauciucuri pentru automacarele 16.00 R24/14.00 R24 sau de cauciucuri 1100 impreuna cu jante, daca iti trebuie pompe pentru automacara CKD AD-28 sau diferite motoare si cutii de viteze (DAF CF tip XF 280 M, Stalova Vola L34 280 M), apeland la Murnic Ploiesti, cu siguranta, vei reusi sa gasesti tot ceea ce iti doresti.

Piesele de schimb pentru utilajele grele comercializate de compania Murnic  din Ploiesti, sunt la cele mai bune preturi de pe piata, in oferta firmei existand si numeroase modele si tipuri de alternatoare si electromotoare, sisteme de directie, piese de motor, filtre, sisteme de pornire alimentare GPL, pompe de injectie, echipamente electrice, transmisii, sisteme de franare, tractiuni, accesorii, piese de schimb pentru transpaleti, dar si componente pentru sisteme hidraulice.

Toate piesele de schimb pentru utilajele grele aflate in oferta companiei Murnic din Ploiesti sunt atent verificate si certificate atat din punct de vedere functional, cat si din punct de vedere estetic, de catre specialisti in domeniu.

Murnic Ploiesti iti ofera spre vanzare piese de schimb utilaje grele din domeniul:murnic 1

  • Transporturilor– pentru diferite cisterne si camioane
  • Constructiilor– diverse utilaje pentru constructii civile, industriale, canalizari, poduri si drumuri
  • Extragerilor diverse– balastiere, exploatari forestiere sau cariere
  • Agriculturii– diferite combine agricole, tractoare, cositoare

Murnic Ploiesti mai ofera spre vanzare si cutii de viteze pentru toate tipurile de transmisii, rulmenti, arbori, carcase, capace, pinioane, diferentiali, pinioane, pompe de viteza, axe, seturi cilindri, cuplaje, furtunuri, arbori cotiti, blocuri motoare, axe cu came, seturi de garnituri, pompe ulei, pompe apa, turbosuflante si numeroase modele de radiatoare.

Ori de cate ori ai nevoie de o piesa de schimb, ori de cate ori nu stii la cine sa apelezi, arunca o privire pe oferta completa a companiei Murnic din Ploiesti!

Murnic Ploiesti – calitate si promptitudine!

Contact:

Judeţ: Prahova
Localitate: Ploiești
Adresa: Str. Drumul Serii, Nr. 11
Telefon: 0723 562 648
Fax: 0244 514 383

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.