Murnic Ploiesti – servicii de inchirieri automacarale

Nu stii de unde poti face rost de diverse  macarale telescopice pentru proiectele tale?

Cauti sa inchiriezi utilaje grele, rapid si la cele mai bune preturi?

Nu stii unde poti gasi cele mai bune piese de schimb pentru utilajele din parcul tau auto?

Cauti diverse cutii de viteze, blocuri motoare, arbori sau rulmenti?

Compania Murnic din Ploiesti iti pune la dispozitie tot ceea ce iti doresti!

Aflata de 22 de ani pe piata romaneasca, firma s-a detasat de restul companiilor de profil prin calitatea serviciilor oferite clientilor, prin corectitudine si preturile practicate.

Ori de cate ori ai nevoie de hale cu poduri rulante, ori vrei sa inchiriezi macarale telescopice, autocamioane, automacarale, autotractoare, autobasculante sau buldoexcavatoare, apeleaza cu incredere la compania Murnic!Murnic

Firma iti sta mereu la dispozitie, oferindu-ti serviciile profesionale pe care le cauti, la cel mai bun raport calitate-pret.

Utilajele aflate in depozitele Murnic sunt intretinute periodic de angajati, cu reviziile efectuate la zi si in stare perfecta de functionare.

Nu conteaza daca proiectul tau este unul de amploare! Firma prahoveana are capacitatea de a-ti oferi in acelasi timp mai multe utilaje spre inchiriere, termenii contractuali fiind la indemana tuturor oamenilor de afaceri.

Contractele incheiate cu partenerii de afaceri sunt avantajoase si flexibile, clientii avand posibilitatea in orice moment sa le modifice ori sa le prelungeasca, in functie de necesitati ori probleme aparute pe parcursul derularii proiectelor.

Firma Murnic a inteles ca respectul si profesionalismul sunt vitale in relatiile cu clientii pentru fidelizarea acestora, portofoliul partenerilor de afaceri al companiei fiind unul deloc de neglijat.

Compania prahoveana are in parcul sau auto numai utilaje profesionale, bine intretinute si sigure, in toti cei 22 ani de functionare Murnic neinregistrand din partea clientilor nicio reclamatie ori vreun accident nefericit de munca.

Optand pentru serviciul de inchirieri automacarale poti beneficia de macarale cu brat telescopic rezistente si fiabile, ele putand fi utilizate cu succes pe orice santier de constructii ori in industrie.

Utilajele sunt ideale pentru diverse ridicari de greutati variabile, acestea fiind durabile, sigure si precise. Avand o constructie compacta si o mobilitate deosebita in acelasi timp, macaralele presupun costuri reduse de operare, consumul fiind si el unul scazut.

Tot de la Murnic puteti inchiria si autocamioane, automacarale, autotractoare, autobasculante, buldoexcavatoare, dar și hale industriale cu poduri rulante.murnic 1

Adaptandu-se permanent cerintelor pietei, compania si-a diversificat permanent activitatea, oferindu-va si diverse tranzactii auto cu camioane, atat din propriul parc auto, cat si la comanda, aceasta fiind onorata in cel mai scurt timp.

Si daca ai utilaje in dotare, dar acestea nu mai sunt functionale din cauza unor defectiuni minore, Murnic iti pune la dispozitie toata gama de piese de schimb pentru acestea. Astfel, personalul calificat al firmei iti ofera, in functie de necesitati, urmatoarele: motoare, electromotoare, pompe de injectie, sisteme de franare, cauciucuri, cilindri de extindere, pompe de injectie, alternatoare, sisteme de directie, piese de motor, filtre, sisteme de pornire alimentare GPL, echipamente electrice, transmisii, tractiuni, diverse accesorii si componente ale sistemului hidraulic.

Murnic – compania care iti intinde o mana de ajutor rapid, eficient si ieftin!

Alege colaborarea cu compania care nu face niciodata rabat de la calitate, alege un partener de incredere pe care te poti baza!

Contact:

Judeţ: Prahova
Localitate: Ploiești
Adresa: Str. Drumul Serii, Nr. 11
Telefon: 0723 562 648
Fax: 0244 514 383

In momentul in care contactezi firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret!

Citeste alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.