Mutantii asigura servicii de demontare-remontare mobilier

logo_original1-300x180Atunci cand te muti intr-o noua locuinta alegi sa iei cu tine si diferite bunuri, mai mici sau mai mari. Piesele de mobilier reprezinta in general o problema, deoarece acestea sunt voluminoase si grele. In general piesele de mobilier sunt prinse intre ele pentru a asigura sustinere si rezistenta. Pentru a avea garantia ca mobila va fi montata exact asa cum trebuie, alege sa apelezi la servicii profesionale de demontare-remontare mobilier. O echipa bine pregatita, care detine echipamente si unelte speciale, necesare pentru operatiunile mai sus amintite, va reusi sa-ti asambleze mobila corect.

La ce echipa ar trebuie sa apelezi pentru servicii de demontare-remontare mobilier?

Ajutorul vine rapid din partea companiei Mutantii din Cluj-Napoca. Este vorba despre o firma de mutari, care ofera o gama larga de servicii atat in tara cat si peste hotare. Echipa se ocupa de mutarea bunurilor si a piselor de mobilier, indiferent cat sunt de voluminoase acestea. Daca este nevoie se asigura si demontarea, respectiv remontarea pieselor de mobilier. Acest serviciu de demontare-remontare mobilier a fost foarte bine apreciat de catre clienti. Piesele de mobilier sunt demontate cu multa atentie pentru a nu se pierde elementele de imbinare, iar apoi sunt remontate corect, pentru a arata ca la inceput.

Compania vine in ajutorul clientilor cu servicii de foarte buna calitate, servicii pe care le asigura la un pret mai mult decat avantajos. Mai multe informatii despre serviciile pe care compania le ofera sunt prezentate in cadrul paginii virtuale mutantii.ro.

Pentru servicii de demontare-remontare mobilier apeleaza la Mutantii

Orice piesa de mobilier a fost conceputa pentru a se prinde perfect in ansamblul total. Doar in felul acesta mobila va arata asa cum ea a fost gandita. Dupa un timp esti nevoit sa renovezi si sa muti tot mobilierul. In acest caz este indicat sa apelezi la servicii de demontare-remontare mobilier pentru a avea garantia ca mobila va fi montata corespunzator. Expertii din cadrul companiei Mutantii iau in calcul cateva aspecte inainte sa efectueze orice fel de lucrare. In functie de complexitatea mobilierului si in functie de volumul de mobilier ce urmeaza sa fie demontat, respectiv remontat, se alege numarul de echipe care vor participa. Mobila va fi asamblata ca la inceut sau cu diferite modificari, in functie de preferintele clientului. Pe toata perioada lucrarii mobila va fi protejata, pentru a nu se zgaria.

Fie ca renovezi sau te muti, daca vrei sa iei cu tine si mobila, alege sa colaborezi cu o echipa care te poate ajuta. Expertii din cadrul companiei Mutantii se ocupa de demontarea, transportul si remontarea pieselor de mobilier. Ai garantia ca mobila va fi protejata in tot acest timp. Pentru a lua legatura cu compania Mutantii suna la numarul de telefon 0727.240.356 sau trimite un mesaj la adresa mutantiisrl@yahoo.com. Vei beneficia de solutii personalizate in functie de nevoile tale, fara sa fie nevoie sa investesti prea mult. Indiferent de complexitatea modelului pe care il are mobila ta, poti apela cu incredere la serviciile de demontare-remontare mobilier asigurate de Mutantii. Mobila este manevrata cu atentie, pentru a nu se zgaria sau deteriora.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.