Mutari Transport Mobila – Ori de cate ori aveti nevoie de ajutor in caratul mobilei!

big_5La unii oameni, spiritul practic este atat de dezvoltat incat acestia au convingerea ca pot muta tot ce au in casa, dintr-un singur drum, cu masina proprie. Din pacate pentru acestia, de foarte multe ori ei descopera ca nu este chiar cea mai buna idee. Mobilierul, electronicele si electrocasnicele necesita foarte multa atentie in manevrare si de multe ori acestea pot suferi accidente daca nu sunt transportate cu atentie de profesionisti. Caratul mobilei nu mai este de multa vreme o actiune pentru muncitorii necalificati, ci a devenit o adevarata afacere.

O firma din Romania care activeaza in acest domeniu si va ofera o paleta extinsa de optiuni de transport al mobilei este Mutari Transport Mobila din Bucuresti. Compania are ca principal domeniu de activitate efectuarea transporturilor de mobila atat pe plan intern, cat si in toata Europa. Angajatii companiei din capitala sunt specializati in prestarea serviciilor de mutari nationale si internationale atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. Data fiind experienta de peste 10 ani in domeniul mutarilor de locuinte si al relocarilor pentru birouri si sedii de firme, echipa Mutari Transport Mobila va pune la dispozitie personal bine instruit.

Indiferent ca vorbim de sediul locului nostru de munca sau de propriile locuinte, atunci cand ne mutam cea mai delicata problema este mutarea mobilei. Mobilierul, si vorbim aici de dulapuri, paturi si alte elemente, este de cele mai multe ori voluminos si trebuie demontat cu grija, astfel incat sa nu fie zgariat, sa nu se piarda piesele si accesoriile de asamblare si sa fie aranjat eficient in camion, astfel incat sa nu fie necesare curse inutile. Serviciile complete de transporturi pe care Mutari Transport Mobila vi le ofera va elibereaza pe dumneavoastra complet de aceasta sarcina, personalul firmei prestand servicii de la demontare/remontare, ambalare, deplasare pana la transportul propriu-zis. Oricare ar fi destinatia, fie ea in Bucuresti, tara sau strainatate, transportul marfii va fi realizat in deplina siguranta.

Imediat dupa transferul din locuinta dumneavoastra sau din diferite alte spatii, toate piesele de mobilier, aparatura electronica si electrocasnica, efectele personale si orice tip de obiecte fragile sunt aranjate exact acolo unde doriti, rapid si eficient, fara curse inutile sau pierderi de timp.

Mutari Transport Mobila are in proprietate autovehicule speciale (camionete prevazute cu lift in spate) si soferi experimentati care asigura un transport sigur, toate piesele de mobilier, aparatele electrice si electrocasnice si chiar obiectele ornamentale fragile ajungand cu bine la destinatie.

Utilajele pe care firma din capitala le utilizeaza in serviciul de transport mobila se impart in doua categorii: masini pentru mobila normala (camionete dotate cu lift in spate, care asigura astfel manevrarea silentioasa a obiectelor incarcate si descarcate) si masini pentru obiecte grele sau de mari dimensiuni care nu incap in lift (cum sunt de exemplu combinele frigorifice).

Inaintea mutarii propriu-zise, fie ca vorbim de transporturi interne sau externe, firma va stabili impreuna cu dumneavoastra toate detaliile serviciului pe care vi-l va furniza, astfel incat acesta sa corespunda bugetului si cerintelor dumneavoastra.

Date de contact:

Adresa: B-dul Uverturii, nr. 87, Bucuresti

E-mail: info@mutaritransportmobila.ro

Telefoane:

fix: 031-8017334

mobil: 0722- 608669 / 0745-281829 / 0765-316460

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.