Nefatec Craiova – pentru calitatea mediului inconjurator !

 

Esti in cautarea unor sisteme de alarma pentru separatoarele de ulei, grasimi sau hidrocarburi ?

Vrei dispozitive pentru detectarea ghetii pe palele turbinelor eoliene?

Ai nevoie de sisteme de alarma pentru fosele septice, statii de combustibil, comutatoare de nivel si echipamente de masurarea a nivelului ?

Le gasesti pe toate in oferta companiei Nefatec din Craiova !Nefatec

Firma a fost infiintata din dorinta managerilor de a le oferi partenerilor de afaceri produse menite sa previna poluarea mediului inconjurator, sa atenueze impactul acesteia asupra solului si a oamenilor.

In oferta Nefatec ai o varietate de :

  • Sisteme de alarma pentru separatoarele de ulei, grasimi sau hidrocarburi
  • Dispozitive pentru detectarea ghetii pe palele turbinelor eoliene
  • Sisteme de alarma pentru fosele septice, statii combustibil sau comutatoare de nivel
  • Echipamente de masurarea a nivelului

Produsele pe care le gasesti in stocul companiei craiovene constau in izolatii termice diverse, pentru toate necesitatile si cerintele :

  • Placile izolatoare tip Nefalit
  • Tesaturile din kevlar
  • Snururi din fibra de sticla si fibra ceramica
  • Imbracaminte si echipamente de protectie
  • Benzi din fibra de sticla si fibra ceramica
  • Placi rigide din fibra mecanica

De ce sa nu fii prevazator si sa iti iei din timp toate masurile pentru a evita deversarile periculoase ?Nefatec 1

De ce sa risti ca o picatura de ulei sau hidrocarbura sa ajunga in pamant, unde efectele produse pot fi majore ?

De ce sa nu evitam cu totii catastrofele ecologice ?

Sistemele electronice comercializate de firma Nefatec din Craiova iti declanseaza imediat alarma, cand sesizeaza o situatie periculoasa fie intr-un rezervor, fie intr-un separator de ulei. Acestea pot indica nivelul fluidului si al sedimentelor depuse, pot fi parte dintr-un sistem automatizat de control al unui proces industrial si pot monitoriza anumiti parametri din rezervor precum temperatura, condens, ori detectia scurgerilor accidentale.
Compania Nefatec este compania care cauta si dezvolta permanent solutii si materiale alternative pentru un produs cu efecte devastatoare asupra sanatatii oamenilor, azbestul. Acesta este o fibra minerala cu proprietati izolatoare si foarte rezistenta la foc, care poate emana fibre ce din pacate raman timp indelungat in plamani, efectele fiind vizibile dupa 30 de ani de la prima inhalare.

O alta problema de care se preocupa indeaproape compania Nefatec o reprezinta uleiurile si hidrocarburile prezente in apele reziduale. Efectele pe care acestea le pot avea asupra mediului inconjurator au facut ca autoritatile romane, ca de altfel si cele din Uniunea Europeana, sa impuna introducerea separatoarelor de ulei sau hidrocarburi pe circuitul apelor uzate, inainte de intrarea in retelele de canalizare sau in statiile de epurare.
Nefatec 2Sistemele de alarma pentru separatoarele de ulei aflate in oferta Nefatec monitorizeaza continuu grosimea stratului de grasimi/hidrocarburi sau sedimente (nisip, namol) din separator si genereaza un semnal acustic si luminos atunci cand acesta ajunge la grosimea prestabilita si separatorul trebuie golit.
Sistemele pot functiona fie cu o sonda, fie cu doua sau chiar trei. Senzorul de nivel pentru sedimente solide este util pentru zonele in care exista riscul umplerii cu aluviuni sau in deznisipatoare, iar senzorul de nivel maxim de lichid este special conceput pentru a preveni situatiile de umplere datorita infundarii conductelor de evacuare sau debite excesive in alimentare.

Alege protejarea mediului inconjurator, alege calitatea conferita de produsele aflate in oferta companiei Nefatec!

Nefatec Craiova – pentru calitatea mediului inconjurator !

Contact :

Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Str. Dr. Nicolae Ionescu Sisesti, nr. 11
Telefon: 0351.448.808 | 0746.504.508
Fax: 0351.448.808 

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.