Neutralizeaza deseurile cu ajutorul echipei EcologMed!

our_offerGestionarea deseurilor reprezinta o problema de interes global avand in vedere ca acestea nu afecteaza doar sanatatea mediului inconjurator, ci implicit si sanatatea noastra, a oamenilor.

Daca va confruntati cu o problema de management a deseurilor, apelati cu incredere la echipa companiei EcologMed specializata in acest domeniu. Serviciile de neutralizare a deseurilor in Timisoara prestate de catre societatea noastra sunt adresate, in special, unitatilor medicale private (cabinete medicale si stomatologice, laboratoare de analize medicale, laboratoare de tehnica dentara, clinci medicale, farmacii, unitati de depozitare a medicamentelor, centre de dializa, centre de plasament, s.a.) care sunt generatoare de deseuri infectioase ce trebuie sa fie manipulate cu grija si transportate in incinte speciale in care eliminarea lor sa se poata face in conditii optime de siguranta. Cu toate acestea, suntem o echipa flexibila care se poate adapta cu usurinta oricaror altor solicitari (nu doar din domeniul medical) ce au legatura cu aceasta activitate, capabila sa va ofere in timp real, solutii optime si customizate care sa va multumeasca pe deplin.

Societatea EcologMed are colaborari stabile cu numeroase companii specializate in acest domeniu, ale caror actiuni au fost apreciate de catre toti clientii, lucru care nu face decat sa va garanteze faptul ca veti beneficia de servicii ireprosabile, gestionate cu deosebita atentie pentru sanatate si mediu.

Neutralizarea deseurilor infectioase se realizeaza prin sterilizare termica, iar deseurile anatomo-patologice sunt neutralizate prin incinerare. Atat noi, cat si firmele colaboratoare dispunem de tehnologie de ultima ora si de cunostinte solide in domeniu, ceea ce ne recomanda ca fiind un partener de incredere, capabil sa solutioneze rapid problemele cu care va confruntati.

Daca, dupa ce toate acestea au fost spuse, va mai intrebati, inca, de ce sa alegeti EcologMed ca si solutie pentru gestionarea deseurilor produse de catre unitatea voastra (indiferent de tipul ei), va mai oferim cateva motive ce ne recomanda: oferim un set complet de servicii de management al deseurilor care include toate operatiunile de colectare, transport si neutralizare a deseurilor; recipientii de colectare sunt gratuiti; raspundem prompt si eficient la fiecare solicitare in parte; suntem responsabili, seriosi, amabili; ne desfasuram activitatea conform normativelor legislative aflate in vigoare in acest domeniu; suntem deschisi oricarei solicitari; preturile practicate sunt avantajoase; etc.

Compania EcologMed din Timisoara a fost infiintata in anul 2007 cu scopul de a gestiona eficient deseurile produse pe raza municipiului si a judetului Timis. Standardele dupa care ne ghidam activitatea sunt concepute special pentru solutionarea acestor tipuri de situatii care ne pot afecta in mod evident sanatatea, atat a noastra, cat si a mediul inconjurator.

Dorinta companiei este de a se dezvolta in armonie cu tot ce ne inconjoara, cu respect si responsabilitate fata de natura si fata de oamenii care traiesc pe aceasta planeta. Asadar, pentru a minimiza impactul deseurilor de orice natura (periculoase sau nepericuloase) este importanta colaborarea cu firme de specialitate care va asigura furnizarea unor servicii de exceptie, integrate intr-un sistem eficient de management care se raporteaza la o scara adecvata de timp si spatiu si care iau in calcul posibilele efecte cumulative.

EcologMed – compania care neutralizeaza eficient deseurile!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.