Niba Logistic Bucuresti – liderul indicatoarelor rutiere de calitate!

NIndicatoare rutiere diverse, de la garduri de protectie, limitatoare de viteze, balize, separatoare de sens, lampi si conuri de trafic, la plase si oglinzi pentru trafic, produse de calitate si comercializate la preturi fara concurenta doar de catre compania Niba Logistic Bucuresti.

Firma Niba Logistic are o experienta de 6 ani in domeniul proiectarii, producerii si comercializarii unei game variate de produse menite sa confere siguranta traficului rutier.

Experienta personalului si calitatea produselor oferite au facut din compania Niba Logistic un lider pe piata de profil.

Raportul calitate/pret este unul excelent, clientii fiind pe deplin multumiti de aspectul, fiabilitatea si rezistenta gardurilor de protectie, a limitatoarelor de viteza, a balizelor, a separatoarelor de sens, a lampilor si conurilor de trafic, a plaselor si a oglinzilor pentru trafic.

Un accent deosebit se pune pe protejarea mediului inconjurator, toate produsele comercializate respectand standardele europene in domeniu.

N 2Gardurile din plastic sunt folosite pentru delimitarea si semnalizarea zonelor în care se executa lucrari, dar si pentru imprejmuirea zonele de spectacole ori a evenimentelor de orice tip.

Bariera modulara (gardul) este realizata din PVC, nu se deterioreaza la soare sau ploaie, este mai usoara decat cea din metal, fiind si mai usor de transportat si imbinat.

Materialul din care este realizata, usurinta si practicitatea cu care bariera se poate transporta face ca riscurile personalului ce o manipuleaza sa fie reduse la minim.

N 1Bariera a fost conceputa cu o dimensiune compatibila cu cea a autovehiculelor mici de interventii, ceea ce implica si un cost redus pentru deplasarea acestora de la un santier la altul.
Gardurile din plastic sunt prevazute cu stalpi pentru lampi cu lumina intermitenta.
Bazele acestora sunt realizate din cauciuc cu pelicula reflectorizanta cls.2 pe ambele parti, pentru o mai buna vizibilitate. Ele se pot roti pana la 360 grade si se demonteaza cu usurinta. Pentru montarea in orice forma, gardurile sunt prevazute cu patru gauri.

Matrita bazei permite producerea acesteia de la o greutate de 6.5 kg pana la 10-12 kg.
In plus, pentru a se preveni desfacerea lor la impact ori presiune,  gardurile sunt prevazute cu sisteme de prindere.

N 3Compania Niba Logistic comercializeaza garduri din plastic cu lungimi de 1200 mm , greutate de 7-8 kg si o inaltime de 1100 mm. Marfa este disponibila pe stoc, in culorile rosu, alb, galben.
Partea anterioara a barierei este acoperita cu pelicula reflectorizanta cls.1/cls.2, la alegere, pentru cantitati mai mari putandu-se personaliza, prin stantare in plastic a logo-ului ales.
In plus, matrita acestui tip de gard permite producerea acestuia de la o greutate minima de 7 kg pana la 16-20 kg.

N 4Stalpii antiparcare – sunt executaţi din material plastic rezistent la radiatii UV.

Se folosesc pentru delimitarea spatiilor,  a pistelor ciclabile, antiparcare, etc, fiind utilizati si pentru delimitarea zonelor pietonale, a parcarilor ori a zonelor cu circuit privat.

Pentru o rigiditate mai mare, stalpii sunt intariti in interior cu o teava metalica pe toata inaltimea, inclusiv partea care asigura montajul acestora in sol.
In partea superioara stalpii sunt prevazuti cu folie reflectorizanta clasa II, montarea facandu-se prin suruburi, direct pe asfalt.
Stalpii au inaltimea de 75 cm, necesita 3 suruburi si sunt disponibili in culoarea portocalie.

Separatorul de sens este realizat in totalitate din cauciuc, avand lungimea de 1000 mm, latimea de 250 mm si inaltimea de100 mm.

N SSeparatorul de sens are culoarea neagra, fiind prevazut cu pelicula reflectorizanta pe ambele parti ale bazei.
In plus, separatorul are inclus si un stalp separator, realizat din cauciuc vulcanizat cu trei pelicule reflectorizante cls.II de culoare galbena.

Compania Niba Logistic comercializeaza stalpi de inaltime H 45 sau H 65 cm, sistemele de prindere in asfalt fiind incluse in pret.
Se folosesc in trafic pentru separarea sensurilor de circulatie sau a benzilor in apropierea unei intersectii, dar si la delimitarea zonelor in lucru de pe carosabil.

N DDelimitator cilindric vertical din poliuretan sau cauciuc, cu 2/3 pelicule reflectorizante cls. II este disponibil in variantele H 350/650 mm. Delimitatorul are  baza din cauciuc cu diametru de 250 mm.
Se folosesc atat pentru presemnalizare cat si pentru separarea sensurilor de circulatie sau delimitarea pistelor ciclabile.

N SSSeparatorul de sens – este realizat in cauciuc cu pelicula reflectorizanta pe ambele fete. Are lungimea de 1m, latimea de 26 cm si o inaltime de 10 cm, sistemele de prindere fiind incluse.
Separatorul de sens poate fi folosit in trafic, pentru separarea sensurilor de circulatie, pentru separarea benzilor in apropierea unei intersectii, dar si la separarea zonelor pietonale de cele de trafic rutier in incinta parcarilor hipermagazinelor.

Alege colaborarea cu Niba Logistic – liderul indicatoarelor rutiere de calitate !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.