Notiunea de combina frigorifica

combine frigorifice pret

Combina frigorifica reprezinta un aparat frigorific care combina de minune frigiderul si congelatorul. De regula frigiderul se afla in partea de sus si este destul de spatios, iar congelatorul fiind compartimentat se afla in partea de jos.  Combina frigorifica este solutia ideala pentru famiile numeroase, caci ofera posibilitatea de a depozita, a pastra la rece sau a congela o cantitate destul de mare de produse.

Daca ati decis ca a venit momentul pentru a cumpara o combina frigorifica, atunci este necesar sa tineti cont de faptul ca aceasta investitie este una pe termen lung. Trebuie sa tineti cont de asemenea de stilul dumneavoastra de viata, de membrii familiei si desigur de bugetul de care dispuneti. Tinand cont de toate cele spun incercati sa nu economisiti bani cumparand o combina frigorifica mai ieftina, care are toate sansele sa se defecteze repede, mai bine alegeti una mai scumpa de un brand cunoscut, care va va servi cu mult mai mult timp.

Actualmente modelele si tipurile combinelor frigorifice sunt intr-atat de diversificate caci ne este cam greu sa alegem una buna, insa in dependenta de scopul in care va fi utilizata combina frigorifica, trebuie sa tinem cont de urmatoarele criterii si cu siguranta vom face alegerea corecta:

 • dimensiunile combinei frigorifice;
 • materialul din care este facuta combina frigorifica;
 • volumul combinei frigorifice;
 • producatorul;
 • compartimentarea combinei frigorifice, etc..

Este cert si faptul ca in dependenta de criteriile enumerate mai sus variaza si pretul  combinelor frigorifice.

Studiind ofertele diverselor magazine on-line gasim urmatoarele tipuri de combine frigorifice si preturile pentru acestea:

 1. Combina frigorifica cu doua usi side-by-side

Tinand cont de dimensiuni, producator, compartimentare si materialul din care este facuta aceasta combina frigorifica poate avea pretul cuprins intre 7000-8000 RON;

 1. Combina frigorifica cu trei usi in stil francez

Tinand cont de dimensiuni, producator, compartimentare si materialul din care este facuta aceasta combina frigorifica poate avea pretul cuprins intre 3000-4000 RON;

 1. Combina frigorifica incorporabila

Tinand cont de dimensiuni, producator, compartimentare si materialul din care este facuta aceasta combina frigorifica poate avea pretul cuprins intre 1000-4000 RON;

Actualmente in comert putem gasi foarte multe modele de combine frigorifice ce difera prin dimensiuni, forme si respectiv si pret. Pe piata echipamentelor electrocasnice puteti gasi combine frigorifice cu pretul de 300 RON (acest pret este pentru combine frigorifice cu mai putine facilitati si de mici dimensiuni) si cu pretul cuprins intre 8000-9000 RON sau chiar mai mult pentru combine frigorifice ultramoderne, compartimentate foarte comod si cu mai multe facilitati.

Specialistii in domeniu ne recomanda sa optam pentru combine frigorifice No Frost. Desigur pretul acestor combine frigorifice este mai mare, de aproximativ  4000 – 7000 RON, in dependenta de producator, dimensiuni, compartimentare, dar acest tip de combine frigorifice are urmatoarele avantaje:

 • racirea mai rapida si mai eficienta;
 • nu necesita a fi decongelate;
 • alimentele plasate in congelator sunt congelate prin intermediul curentilor de aer reci si nu se mai formeaza gheata, deci si alimentele nu se vor mai lipi intre ele.

Pentru a afla ofertele noastre acceseaza site-ul Www.bricomix.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.