Nu stai cu regele la masa, dar poti avea instalatorii lui: Alsir Profesional

AlsirProbabil ca ai patit si tu, ca multi altii, ca ti-a instalat centrala termica de apartament o firma, iar cand a venit perioada sa-i faci revizia tehnica, ia-o de unde nu-i: pusese de faliment.

Acesta e cazul mai putin grav fiindca poti gasi alta firma din domeniu. Au fost insa si cazuri in care s-a apelat la firme de carpaci, nu de meseriasi, care au facut lucru de mantuiala sau care nici macar nu aveau toate autorizatiile necesare pentru a monta o centrala termica. Ori care te-au fraierit sa cumperi cine stie ce centrala ieftina, dar neperformanta, ori, cazul si mai rau, scumpa si proasta, fiindca nu tot ceea ce e scump e automat si de calitate.

Iti zici, probabil, ca singura explicatie plauzibila si „stiintifica” pentru care ti s-a intamplat tocmai tie asa ceva este pentru ca n-ai avut noroc in viata. Poate, insa de-acum, gata, nu mai ai nici o scuza, nici pe cine sa dai vina! De ce? Fiindca a dat norocul peste tine ca din imensitatea Internetului sa nimeresti tocmai acest articol.

Stii expresia: „sa stai cu regele la masa”. No, nu sari la dulap ca sa-ti pui papion la tricou si bascheti la costum deoarece nu esti pe lista de invitati! Dar chiar daca nu esti os domnesc, poti avea instalatorii Casei Regale. Pe bune, nu glumesc! Singura conditie pe care trebuie s-o indeplinesti este sa locuiesti in Bucuresti sau Ilfov, aria de acoperire a firmei Alsir Profesional. In cazul unor lucrari mai mari, se asigura interventii si-n alte zone etno-folclorice ale tarii.

Ce spui? Tu nu ai centrala termica de apartament si nici nu intentionezi sa instalezi una, ci mai degraba ti-ai trage aer conditionat? Se rezolva fara probleme, fiindca si de asa ceva se ocupa firma.

Daca, insa, ti s-a stricat laptopul, trebuie sa apelezi la altcineva deoarece instalatorii se ocupa numai de instalatii termice, de climatizare, instalatii sanitare, de incendiu, frigorifice. Da, daca ai probleme cu instalatia electrica ori cu aragazul, poti apela cu incredere la ei. Ma gandesc ca daca are incredere in ei Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare, poti avea si tu. Chiar si cei de la asociatia ta de locatari pot apela la serviciile firmei, n-ar fi prima clienta de acest tip.

Unde-i gasesti? In siteul instalatorii.ro, la Contact nu gasesti decat doua numere de telefon si un formular de contact. In cel al magazinului online, http://www.instalatoriishop.ro, tot la Contact, gasesti o adresa fizica, una de e-mail, un formular pentru mai multe tipuri de solicitari si numere de telefon. Acum, nu stiu daca la acea adresa se afla si sediul firmei sau e numai magazinul.

Revenind de unde am plecat, adica la instalatorii.ro, exista si o sectiune numita Sfaturi. Foarte utila, dar… „in curand”. Acum nu vei gasi decat un dezamagitor panou cu mesajul „This section is under construction”, adica in traducere de-a dreptul „libertina”, mai treci tu pe-aici si vezi cand e pusa-n functiune.

Alsir Profesional

Telefon de contact:

0722 855 948

Adresa firmei:

Str. Pricopan 7, Bucureşti, Bucureşti

Str. Pricopan 7, Bucureşti, Bucureşti

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.