Nu uita de hol si mobileaza-l corespunzator

Nu uita de hol si mobileaza-l corespunzator 2Atunci cand ai familie si mai ales copii, visul tau este de a-ti construi o casa sau cel putin de a cumpara una. Desigur, atunci cand faci casa de la zero dupa ideile, gusturile si nevoile tale este modelul ideal, insa si o casa cumparata este mereu binevenita. Daca nu dispui de fonduri se poate face oricand un credit pentru locuinte si astfel rezolvi o parte din probleme. Apoi urmeaza gasirea acelei firme serioase si competente care sa-ti ridice locuinta. In acest punct conteaza foarte mult rezistenta si siguranta locuintei. Mai apoi vin amenajarile interioare si partea de finisaje. Iar cand toate acestea sunt gata urmeaza decorarea si cumpararea de mobilier.

Casa mult visata

Daca pana acum barbatul era cel care se implica activ, si este si normal acest lucru deoarece el se Nu uita de hol si mobileaza-l corespunzatorpricepe si intelege tot ceea ce inseamna o structura, ciment sau o mistrie, incepand cu momentul din care casa este ridicata, femeia preia initiativa. Decoratul este partea favorita a femeii si ea pune mult suflet, deoarece acum este in joc confortul familiei sale.

Desigur, in functie de buget poti alege un parchet mai ieftin sau poti alege un travertin, poti face la comanda o mobila de dormitor din stejar masiv sau poti cumpara un mobilier oarecare, pe care il gasesti la promotie intr-un magazin.

Holul – vedeta casei

In toata aceasta fuga dezorganizata dupa cele necesare, cel mai adesea holul este neglijat. Si acest lucru este o mare greseala deoarece holul este prima incapere care face legatura intre musafirul care-ti calca pragul si restul casei. Holul este ca o carte de vizita, este semnatura ta proprie si este totodata o invitatie pentru musafiri. Nu degeaba in vremurile demult apuse cand erau la mare pret de cinste cavalerismul si pudoarea, existau acele anticamere pe care le-am putea numi astazi holuri. Atentia acordata lor era deosebita si spunea multe despre proprietar.

Nu uita de hol si mobileaza-l corespunzator 1Mobilierul destinal holului nu trebuie sa aiba doar un caracter pur functional gandindu-te doar la utilitatea lui, ci trebuie sa iei in calcul si design-ul deoarece mobilierul este vazut ca si o arta decorativa. Desigur daca imbini cele doua functii ale mobilierului destinat holului si plata va fi pe masura, insa cu siguranta investitia va merita.

Mobilierul destinat unui hol trebuie sa fie compus cel putin dintr-un cuier, o oglinda si un dulap pentru pantofi. Acestea sunt obiectele strict necesare fara de care o incapere nu poate fi numita hol. Mobilierul trebuie prevazut cu multe usi, rafturi si sertare pentru a putea folosi la maxim capacitatea acestuia de depozitare. Pe langa acestea un hol poate fi prevazut cu corpuri de iluminat, cu perdele, plante de apartament, un ceas de perete sau o sculptura.

Exista multe tipuri de mobilier si te poti inspira din diferite curente artistice si epoci: art deco, clasicism, modernism, rococo sau romanesc.

Daca esti indecis si nu sti la cine sa apelezi, Amd Mob din judetul Cluj iti sta la dispozitie cu serviciile sale. Compania se ocupa de fabricarea de mobilier atat pentru dormitoare, bucatarii, living, cat si pentru holuri. Mobilierul este din lemn si se face numai la comanda. Profita si tu acum de aceasta ocazie!

Poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.