Nuc Art Impex – Amenajari interioare din lemn pentru un context cald si primitor

Nu te hotarasti ce mscari interioare lemnodel de scari interioare sa alegi pentru locuinta personala? Vrei sa colaborezi cu o companie specializata in realizarea produselor din lemn de diferite tipuri? Vrei sa cumperi scari interioare din lemn si nu stii la cine sa apelezi? In acest caz, sa ne indreptam atentia catre compania Nuc Art Impex, din Bucuresti.

Intai de toate, o mica paranteza pentru unul dintre cele mai folosite materiale de constructii din toate timpurile. Ce avantaje prezinta lemnul in fata altor materiale de constructii?

Lemnul este usor de fabricat, aproape in orice forma si dimensiune. Ca si material de constructie, acesta ofera o rezistenta mai mare in raport cu greutatea sa decat alte materiale. Este un material foarte usor de intretinut, in orice tip de climat. Din punct de vedere ecologic, lemnul este singurul material de constructii ce poate fi reinnoit.

Valorile cele mai vizibile ale lemnului sunt reprezentate de frumusete, caldura si stil. Acest material confera casei dumneavoastra un aspect captivant, aparte. Conform unor sondaje, majoritatea arhitectilor si designerilor interiori prefera lemnul pentru podele, pereti, scari interioare, ferestre si usi. Lemnul ofera izoatie termica naturala. Este de 400 de ori mai eficient ca izolatie decat otelul si de 1800 de ori mai eficient ca aluminiul.

Tratat cu substantele necesare, lemnul poate da nastere unor produse rezistente, de lunga durata.

De ce Nuc Art Impex?

Firma s-a infiintat in anul 2004 din dorinta de a oferi solutii optime in activitatea de realizare si prelucrare a unei game diversficate de articole din lemn pentru amenajari interioare si elemente de decor pentru locuinte si case. Specialistii firmei executa produsele in conformitate cu standardele europene din domeniu.

Din gama de produse, amintim: veioze, lustre, lampadare, scari interioare, o serie de accesorii aferente acestora, mobila din lemn masiv sau din pal melaminat pentru bucatarii, biblioteci, coltare, dormitoare, cuiere si lista poate continua.

Specialistii firmei executa si produse la comanda, in functie de nevoile si cerintele clientilor sai, adaptate spatiului disponibil si gusturilor acestora. Atat culorile, cat si modelele pot fi alese de client, astfel incat sa se incadreze in contextul arhitectural al locuintei.

Amenajarea casei dumneavoastra cu scari interioare din lemn confera acesteia un aspect cald si primitor. Compania va ofera o gama diversificata de modele si accesorii pentru scarile interioare, confectionate din lemn masiv sau pal melaminat.

Dumneavoastra alegeti culoarea si modelul, specialistii firmei se vor ocupa de executarea lucrarii conform solicitarii pe care o aveti. Experienta de peste 9 ani in domeniul prelucrarii lemnului ajuta specialistii firmei sa furnizeze clientilor numai produse de calitate, la preturi accesibile.

Specialistii Nuc Art Impex stau la dispozitia clientilor ce sunt interesati sa isi decoreze casa intr-un mod inspirat si original.scari interioare lemn

Date de contact:

Denumirea firmei: Nuc Art Impex;

Numar de telefon: 0723 216 973;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.