Nutreturi combinate de la Stefania

Nutreturi combinate de la StefaniaBolile cauzate de alimentatia incorecta si bogata in E-uri si chimicale sunt tot mai des intalnite, atat in randul tinerilor cat si in cel al persoanelor de varsta a doua sau a treia. Principalele boli cauzate de alimentatia precara si de proasta calitate sunt: diabetul, cancerul, obezitatea etc.

La noi in tara nu se pune accentul pe o educare propriu-zisa a populatiei pentru a invata cum sa se alimenteze si tocmai de aceea numarul persoanelor diagnosticate cu boli foarte grave este in crestere. Printre alimentele cele mai consumate de romani se numara carnea, fie ca ne referim la carne de pui, porc, vita etc., romanii sunt mari amatori de carne. Din pacate insa, o mare parte din carnea si produsele derivate de la animalele crescute in fermele si crescatoriile din tara noastra contin hormoni, E-uri, aditivi, coloranti, conservanti etc. Pentru ca produsele sa fie cat mai naturale, animalele trebuie hranite corespunzator, cu o hrana cu cat mai putine chimicale, insa bogata caloric si nutritiv.

Daca va numarati printre proprietarii unei ferme de animale si vreti sa cumparati nutreturi combinate, puteti apela la firma Stefania.

Ce trebuie sa stiti despre firma Stefania, cu ajutorul careia va puteti hrani pasarile cu nutreturi combinate?

 

Aceasta firma, cu sediul in Drobeta Turnu Severin a fost infiintata in anul 1996 si isi propune sa ofera crescatorilor de animale de la noi din tara, o variata gama deNutreturi combinate de la Stefania1 nutreturi combinate pentru porci, miei, iepuri, pasari (gaini, curci, pui, prepelite, rate).

Astfel puteti cumpara: concentrate, nutreturi combinate granulate sau macinate. Prin seriozitate, perseverenta, respect fata de clienti si ambitie, aceasta firma a reusit sa castige increderea a numerosi parteneri, intai de pe plan local, iar ulterior provenind din regiunea de sud vest si chiar din intreaga tara.

In prezent, societatea Stefania este unicul producator autorizat de nutreturi combinate de la nivelul judetului Mehedinti si pentru a veni in sprijinul clientilor sai a deschis numeroase puncte de vanzare in Gorj, Caras Severin, Hunedoara, Olt Timis si Arad.

Avantajele unei alimentatii cu nutreturi combinate de la firma Stefania

 

La fel ca noi, si animalele trebuie sa se hraneasca sanatos, pentru a avea ulterior o stare buna de sanatate si pentru a se putea dezvolta corect. Pentru a fi siguri ca animalele din ferma pe care o detineti mananca o hrana bogata din punct de vedere nutritiv, este indicat sa cumparati nutreturi combinate. Iata mai jos care sunt principalele avantaje pe care le au nutreturi combinate:

1.Carnea, ouale si laptele sunt mai gustoase si mai sanatoase;

2. Materiile prime care stau la baza acestor nutreturi combinate sunt in permanenta controlate si dispun de toate certificatele de calitate in vigoare;

3.Animelele au posibilitatea de a se dezvolta armonios, prin substantele nutritive care sunt in componenta acestor substante nutritive;

4. Preturile la care puteti achizitiona nutreturi combinate sunt intotdeauna avantajoase;

5. Beneficiati de formule personalizate in functie de starea de sanatate, varsta si cerintele nutritive pe care le au animalele din ferma dumneavoastra.

Cum puteti sa luati legatura cu aceasta firma pentru a cumpara nutreturi combinate?

 

Aceasta firma poate fi contactata prin telefon, fax sau e-mail. De asemenea, pentru a afla informatii suplimentare, puteti accesa site-ul stefania-fnc.ro. Daca v-ati decis sa cumparati nutreturi combinate, nu ezitati sa apelati la societatea Stefania.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.