Odette Ballet School – scoala de balet sectorul 5

11999043_494346904075423_5045891308428681913_nBaletul reprezinta foaete multe lucruri si toate in acelasi timp: sport, gratie, atitudine, pasiune, viata, stil si clasa, eleganta si multe altele pe care va invitam sa le descoperiti in cadrul cursurilor organizate de scoala de balet sectorul 5 – Oddete Ballet School.

Fie ca doriti sa ii inscrieti pe cei mici la o activitate suplimentara fata de cele pe care le deruleaza in mod obisnuit, fie ca doriti sa fiti chiar voi cei care participati la activitati extraordinare care va implica sau va dezvolta anumite abilitati de dans si miscare ritmica (dar nu numai), va recomandam cu toata incredeeea cursurile de balet organizate de catre Odette Ballet School.

De ce scoala de balet sectorul 5 – Odette Ballet School?

Odette Ballet School a luat nastere in anul 2009 avand ca obiect principal de activitate, sustinerea de cursuri de balet, dar nu numai. Cu ajutorul cursurilor noastre, cursantii vor reusi sa se acomodeze cu ritmul si sa aiba expresivitate corporala de fiecare data cand se misca. Dansul este o forma de exprimare de aceea este important sa se puna accentul pe detalii.

Pentru a se putea stabili nivelul la care cursantii nostri se afla, trebuie sa treaca in prealabil de un mic test astfel incat grupa care se formeaza sa fie constituita din participanti care au mai multe in comun pentru o buna organizare si colaborare cu acestia.

Odata departajati, ne vom asigura ca fiecare grupa va evolua in timp, obtinand rezultate exceptionale care sa ii multumeasca mai ales pe ei. Prin intermediul cursurilor noastre de dans, va veti putea dezvolta rezistenta psihica, fizica si emotionala, dar si alte abilitati.

Va asteptam la scoala de balet sectorul 5!

Activitatile suplimentare sau extrascolare sunt binevenite pentru cei mici, inca de la varste fragede, pentru ca ii ajuta sa isi dezvolte anumite abilitati, sa descopere pasiuni latente, sa ii transforme in oameni mai buni. De ce sa nu alegeti cursurile de balet oferite de scoala de balet sectorul 5? Ar fi pacat sa nu o faceti! Va recomandam cel putin sa incercati, indiferent daca cei mici sunt baieti sau fetite, iar daca le place, va recomandam din nou sa ii lasati sa isi urmeze pasiunea si va asiguram ca nu veti regreta. Preturile pe care le practicam pentru desfasurarea cursurilor nu sunt deloc exagerate, ba dimpotriva sunt corecte si avantajoase.

De asemenea, cursurile noastre de balet se adreseaza oricarei persoane care este dornica de a invata misterele acestei arte sau de a face performanta in acest dans atat de elegant si pretios.

Asadar, indiferent de varsta si de nivelul de pregatire, va asteptam sa ne treceti pragul pentru a va distra si a invata in acelasi timp. Odata ce veti capata putina experienta, veti avea posibilitatea de a participa la diverse concursuri, spectacole si evenimente.

Cand sa treceti pragul de la scoala de balet sectorul 5?

La scoala de balet sectorul 5Odette Ballet School – veti invata cum sa imbinati intr-un mod placut talentul si munca. Cursurile noastre au loc de luni pana sambata de catre dna. Popescu Daniela Carmen – un coregraf coordonator pasionat, devotat, muncitor, rabdator si implicat.

Va asteptam cu nerabdare cu promisiunea ca alaturi de noi veti ajunge sa excelati in dans cu conditia sa va doriti acest lucru!

Pentru informatii suplimentare legate de orice aspect de interes, nu ezitati sa ne contactati.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.