Ofera-i un stil aparte proprietatii tale cu portile din inox Inomet Design!

Porti-inox-Constanta-G7YLWVizitatorii tai isi vor forma primele impresii inca din momentul in care vor ajunge in fata portii tale; chiar daca locuinta ta va fi amenajata cat se poate de stilat, in cazul in care poarta este veche sau inestetica, acest lucru le va ramane intiparit in minte tuturor celor care iti trec pragul. Cum vei putea sa le lasi vizitatorilor tai o impresie placuta si sa obtii un sistem de ingradire eficient, aspectuos si usor de ingrijit? Inomet Design iti recomanda instalarea portilor din inox!

Ce este inoxul?

Inoxul este denumirea uzuala a otelului inoxidabil, un aliaj al otelului care contine crom in proportie de 11%. Proprietatea numarul 1 a acestui aliaj este rezistenta la coroziune, calitate care transforma otelul inoxidabil in materialul ideal pentru realizarea unei game vaste de produse. Exista mai multe tipuri de otel inoxidabil:

–         Otelurile feritice – care sunt magnetice si au un continut scazut de carbon, elementul principal fiind cromul

–         Otelurile martensitice – aliaje cu continut tipic de crom si continut obisnuit de carbon

–         Otelurile austenice – cele mai utilizate tipuri de oteluri inoxidabile, deoarece sunt non-magnetice si, pe langa concentratia crescuta de crom, contin si nichel, care creste rezistenta la coroziune.

In ce domenii este utilizat inoxul?

Datorita proprietatilor extraordinare, inoxul este utilizat in domenii ca:

–         Electrocasnice

–         Echipamente utilizate in locuinte

–         Instrumente chirurgicale

–         Echipamente industriale

–         Constructii exterioare

–         Bucatarii

–         Armament

–         Industria auto

De ce ai alege portile din inox?

Bine, ai aflat atat proprietatile inoxului, cat si aria vasta de utilizare; si totusi, ce aspecte transforma otelul inoxidabil in varianta ideala pentru sistemele de ingradire a locuintei? Vei decide imediat daca aceasta varianta este potrivita pentru tine, citind avantajele pe care le ofera acest material:

Gradul mare de rezistenta la coroziune – desi am mai mentionat acest aspect, este foarte important sa mentionam si legatura dintre rezistenta la coroziune si viitoarea ta poarta. Fiind instalate la exterior, portile sunt expuse la ploaie, zapada si gheata, ceea ce favorizeaza infiltratiile de apa. In timp, apa dauneaza oricarui material, de la lemn, pana la beton si metale, deteriorandu-le structura. Datorita rezistentei la coroziune, poarta ta din inox va rezista o perioada indelungata de timp, fara sa intampine problema deteriorarii structurii in urma infiltratiilor de apa.

Durabilitatea – in special in cazul in care te vezi nevoit sa inlocuiesti poarta veche, nu vrei sa mai treci in curand prin acest proces. Inoxul are o durabilitate cu 50% mai mare decat alte oteluri, ca sa nu mai vorbim despre alte materiale. Mai mult decat atat, inoxul rezista perfect la caldura si inghet, astfel incat poarta ta va trece prin multe anotimpuri.

Aspectul deosebit – dupa cum spuneam si la inceput, aspectul portii tale va fi prima impresie intiparita in mintea vizitatorilor tai. Ei bine, portile din inox au un aspect cu adevarat deosebit, datorita suprafetei stralucitoare ce ii ofera un stil aparte, eleganta si fiabilitate.

Usor de intretinut – in cazul in care vei alege o poarta din inox, nu va mai trebui sa iti faci griji din cauza modului de intretinere al acesteia! Inoxul este usor de curatat, si, mai mult decat atat, este un material igienic si netoxic.

Alege portile din inox Constanta Inomet Design! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei (www.inometdesign.ro ) sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Inomet Design, date de contact:

Adresa: Bd-ul I.C. Bratianu, nr 45, Constanta

Telefon / Fax : 0341 419 299

Nr. mobil: 0722 737 440 sau 0762 641 399

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.