Oferim pui de o zi sanatosi si frumosi

pui de o zi

Industria alimentara trebuie sustinuta, iar pentru a putea face acest lucru sunt necesare solutii si produse care sa sustina industria alimentara la standarde ale calitatii si ale sigurantei cat mai inalte. Suntem Vital Best Nutrition, furnizor de solutii, diferite tipuri de pui de o zi precum si produse auxiliare cum ar fi furaje si alte resurse necesare pentru crescatorii de pasari fie in vederea preparatelor din carne de pasare sau pentru oua. In acest sens consideram ca este extrem de importanta calitatea tipurilor de pui de o zi pe care noi ii oferim numai in regim de comanda. Acest lucru este datorita faptului ca dorim sa oferim calitate si produse atent verificate.

La noi veti gasi pui de o zi de gaina, rata, curca, gasca si bibilici

Dupa cum spuneam oferim mai multe tipuri de pui de o zi, incepand cu cei de gaina, pana la boboci de rata, gasca, curca sau bibilici. Puii de o zi sunt dezvoltati in conditii depline de siguranta, unde toti factorii sunt controlati. Sanatatea puilor depinde in primul rand de hrana oferita pasarilor, iar in acest sens folosim furaje speciale ce contin aditivi naturali si special conceputi pentru a mentine sanatatea pasarilor. Astfel, putem garanta calitatea si sanatatea acestor pui de o zi.

Toate comenzile sunt livrate in cutii speciale in care pot fi transportati 102 pui de o zi, numar la care adaugam inca doi pentru a acoperi eventuale pierderi pe durata transportului. Este evident ca pe durata transportului sunt necesare cateva masuri care au rolul de a reduce la minim posibilitatea pierderii sau a accidentarii  puilor.

Gama de pui de o zi  Vital comercializati in magazinele cu acelasi nume pot fi hraniti cu furajele pe care noi le oferim. Acestea sunt concepute pentru a oferi pasarilor toti nutrientii si mineralele de care acestea au nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa. Bineinteles, nu numai hrana acestor pui de o zi este foarte importanta in dezvoltarea acestora, ci si conditiile in care acestia sunt tinuti. Sunt virale imaginile cu diferite ferme din multe zone de pe glob unde pasarile sunt tinute in conditii greu de imaginat, insa putem spune ca in Romania sunt foarte rare aceste cazuri deorece majoritatea producatorilor si crescatorilor ofera o atentie aspectului conditiilor oferite.

Conditiile in care acesti pui de o zi trebuiesc crescuti

Indiferent de rasa sau de tip, toti pui de o zi trebuiesc supravegheati in primele saptamani din viata pentru a depista din timp eventuale probleme de sanatate. In acest sens, expertii veterinari trebuie sa consulte prin sondaj intregul lot de pui de o zi de care dispuneti pe durata intregii lor dezvoltari.

La final putem spune ca numai prin oferirea conditiilor optime pentru cresterea acestora veti putea obtine produse alimentare de calitate. Pentru a afla mai multe despre gama de pui de o zi pe care noi o oferim puteti accesa pagina noastra de internet. Va oferim pe langa pui de o zi si furaje de mai multe tipuri pentru toate etapele de dezvoltare a pasarilor, dar si acesorii pentru amenajarea fermelor de pasari. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.