Oferta noastra de cosuri cadou

cos-cadou-pentru-femei-orchids-15020301-800x800Evenimentele bune din viata nu sunt anuntate de dinainte. De cate ori nu ati fost pusi in situatiile in care trebuie sa va ganditi la un cadou pentru un eveniment special aparut ca din senin? Tocmai de aceea la Gift Express avem categoria de cosuri cadou concepute din produse atent selectate pentru a forma un mod excelent de a oferi un gest si o atentie frumoasa.

De cele mai multe ori, ideea de cosuri cadou este cel mai des atribuita evenimentelor speciale, insa Gift Express va ofera astfel de produse si pentru oamenii speciali din viata fiecaruia, fie ca vorbim de un gentleman, un lider de exceptie al companiei, sau de ce nu, o domnisoara ce v-a fermecat.

Cosuri cadou pentru ea si el

Asadar, puteti oferi cosuri cadou unei domnisoare. Acesta este gandit si conceput sa contina produse care o vor incanta atat prin delicatese dar si prin eleganta si rafinamentul produselor cosmetice sau a sampaniei asortate cu o ciocoloata fina.

Gama de cosuri cadou pentru femei este ideala pentru orice ocazie, sau mai bine spus, unui gentleman nu ii este necesara o ocazie speciala pentru a-si arata aprecierea si respectul sau fata de o domnisoara sau doamna. Asadar, domnilor, nu mai ezitati, rasfoiti categoria noastra de cosuri cadou pentru ea si alegeti-va pachetul care completeaza perfect aprecierea ce-o purtati pentru ea.

Ca sa vorbim si despre polul opus, doamnelor, va punem la dispozitie cosuri cadou pentru el. Acestea sunt caracterizate prin rafinamentul unei bauturi fine, dar si cu placerea de a pufai dintr-o tigara de foi selecta. De asemenea, pentru ca unui gentleman ii sta bine cu o bautura fina sau un whisky excelent, de asemenea, Gift Express va ofera setul cadou Ballentines Regal. Acesta contine pe langa doua sticle whisky si una de vin cu un buchet elegant, demidulce ce poate fi si personalizat. Pe langa acestea, pachetul contine si accesoriile pentru vin, dar si dulciuri pentru a domoli unpic accentul aspru al masculinitatii.

Cosuri cadou pentru botez

Ei bine si pentru ca stim ca venirea pe lume a unui copil este poate cel mai frumos lucru ce se poate petrece intr-o tanara familie, Gift Express va ofera posibilitatea de a impartasii bucuria tinerilor parinti prin intermediul unor cosuri cadou special concepute pentru acest eveniment. Acesta contine atat dulciuri cat si articole vestimentare pentru cel, sau cea mica, dar si jucarii de plus, dar si o sticla de bautura rafinata pentru ca si proaspatul tata sa se cinsteasca cu ocazia acestui eveniment.

Politica ce ne ghideaza intreaga echipa de la Gift Express este aceea de a oferi tuturor clientiilor nostri oportunitatea de a-si transmite aprecierile, gratitudinea, iubirea dar si sentimentele, fie prin intermediul gamei noastre de cosuri cadou, fie prin cadourile individuale. Toate produsele oferite de catre noi prin intermediul magazinului virtual www.giftexpress.ro sunt de cea mai buna calitate, de o varietate extinsa. Aici veti gasi idei excelente de cadouri pentru oricine, si orice ocazie, fie ea un eveniment unic in viata, o aniversare sau de ce nu, simpla dorinta de a impartasii bucuria si iubirea cu persoanele dragi voua.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.