Oja semipermanenta – o solutie minunata oferita de Sergal Nails

manichiura1Femeile adora sa aiba unghiile ingrijite, curate, cu oja proaspat aplicata. In fond, prima impresie conteaza, si chiar si o strangere de mana ne poate spune multe despre caracterul si personalitatea unui om, iar aspectul acesteia de asemenea este foarte important. Unghiile sunt ca o carte de vizita pentru doamne si domnisoare si se pune foarte mare accent pe culoarea lor, pe cat de bine sunt ingrijite. Si, atunci cand oja nu este de cea mai buna calitate, apar si problemele – unghiile nu mai au stralucire, culoarea dispare, oja se rupe bucata cu bucata. Solutia ideala la aceste probleme este oja semipermanenta. Oja semipermanenta este o adevarata inovatie in domeniul produselor destinate menechiurii si pedichiurii, aceasta avand o stralucire aparte, culori interesante, si o textura foarte rezistenta. Oja semipermanenta, insa, se aplica numai cu ajutorul unei lampe UV, asadar intr-un cabinet specializat sau acasa, daca dispuneti de echipamentul necesar, iar indepartarea acesteia necesita mai mult decat simpla acetona.

Avantaje oja semipermanenta

Oja semipermanenta este destinata mai multor categorii de femei – pentru doamnele prea ocupate sa isi schimbe culoarea unghiilor o data la cateva zile, pentru femeile de cariera ce nu au timp decat o data pe saptamana, sau chiar mai rar sa ajunga la un salon de infrumusetare, oja semipermanenta se adreseaza si mamicilor care nu numai ca nu au timp sa isi faca unghiile, ci intervine si problema rezistentei ojei pe unghii, datorita activitatilor casnice zilnice (spalat biberoane cu apa fierbinte, spalat hainute, etc). Cu alte cuvinte, oja semipermanenta se adreseaza tuturor femeilor, indiferent de ocupatia, varsta sau personalitatea acestora. Oja semipermanenta mai are si avantajul de a rezista pe unghie pana la trei saptamani de la aplicare, scutindu-va astfel de foarte multe drumuri la salonul de infrumusetare sau de ingrijirea unghiilor la domiciliu. Iar unghiile dumneavoastra vor arata superb in orice moment al zilei, indiferent de activitatile zilnice.

Oja semipermanenta de la Sergal Nails

Oja semipermanenta poate fi aplicata numai cu ajutorul unei lampe speciale cu raze UV, nu este ca oja obisnuita, si nici nu se indeparteaza simplu cu acetona. Oja semipermanenta trebuie asadar aplicata in saloane specializate. Oja semipermanenta de cea mai buna calitate, disponibila in foarte multe nuante, la preturile cele mai bune de pe piata o veti gasi la Sergal Nails, pe site-ul web www.sergal.ro. Sergal Nails va ofera toata gama de produse de ingrijire a unghiilor, parului, pielii, si in magazinul online veti gasi toate accesoriile pentru unghii pe care vi le-ati putea imagina, la cele mai bune preturi. Sergal Nails va ofera si cea mai buna oja semipermanenta de pe piata, foarte rezistenta si in culori din cele mai variate. Oja semipermanenta de la Sergal Nails este potrivita atat pentru unghia naturala cat si pentru cea cu gel, ramanand pe unghie fara niciun defect, perfecta, pana la trei saptamani, indiferent de activitatile zilnice pe care le intreprindeti, si nici nu afecteaza sanatatii unghiilor. Oja semipermanenta de la Sergal Nails – cea mai buna alegere pentru frumusetea unghiilor dumneavoastra!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.