Oprean Sebes – transporturi sigure si performante!

Ai nevoie de transporturi rapide si sigure, atat in tara cat si in strainatate?

Vrei ca marfurile tale sa ajunga in  conditii sigure si cat mai rapid la orice destinatie?

Cauti un colaborator serios, pe care sa te poti baza in orice imprejurare?

Meriti si iti doresti servicii de calitate, la cele mai bune preturi?

In toate aceste situatii poti apela cu incredere la cunoscuta companie Oprean din Sebes!

Avand peste 20 de ani de experienta pe piata transporturilor romanesti, firma Oprean stie si poate sa iti ofere exact ceea ce iti doresti: profesionalism si performanta!oprean

Compania dispune de un parc auto impresionant, avand 85 de trailere speciale pentru transportul hainelor pe umerase, 65 de trailere pentru transportul marfurilor la temperaturi controlate, 10 prelate mega personalizate pentru industria auto, 28 de camioane road-train si 21 de camioane cu masa de 7.5 tone.

Fiind recunoscuta ca una dintre companiile de transport intern si international cu experienta, Oprean iti poate transporta orice fel de marfuri, pe orice relatie din tara sau din Europa, printre partenerii sai de afaceri aflandu-se companii renumite ca BOSCH, EINHELL, Barth & Co, Hugo Boss, Benetton ori H & M.

Indiferent ca ai nevoie de servicii de transport marfuri generale ori de servicii de transport marfuri la termperaturi controlate, compania Oprean iti sta la dispozitie, oferindu-ti transporturi in Marea Britanie, Spania, Franta, Belgia, Olanda, Germania, Italia sau Turcia.

Apeleaza cu incredere la compania Oprean ori de cate ori iti trebuie:

  • Transport de livrare interna
  • Transport dedicat sau complet
  • Transport in sistem grupaj
  • Transport bazat pe contract ori comanda, anual sau lunar
  • Depozitare diversa

Experienta si profesionalismul sunt la ele acasa la Oprean, angajatii companiei oferindu-ti atat consultanta de specialitate, cat si solutii optime de transport sau logistica.

Compania Oprean din Sebes dispune si de service autorizat Mercedes – Benz, pentru toate tipurile de autoturisme si autovehicule din aceasta gama.oprean 1

Nu conteaza ce problema are masina ta, nu conteaza cat de repede o vrei din nou functionala! Apeland la Oprean ai garantia celor mai bune servicii, realizate intr-un service modern si performant, dotat cu echipamente si aparatura de ultima generatie.

Vrei reparatii diverse, electrice ori mecanice? Vrei diverse lucrari de tinichigerie? Vrei sa vezi cum poate arata masina ta, dupa ce a fost vopsita de adevaratii specialisti in domeniu?

Iti duci autovehicului in service -ul autorizat Mercedes – Benz al companiei Oprean!

Toate aparatele si echipamentele aflate in dotarea acestuia sunt aduse special din Germania, Oprean colaborand permanent cu specialistii firmelor partenere. Toate lucrarile sunt la standarde europene de calitate, cu garantia aferenta.

Ce poate fi mai simplu, mai usor si mai convenabil decat sa apelezi la un specialist in domeniu, daca iti doresti calitate si performanta?

Nu mai sta pe ganduri, alege compania Oprean din Sebes, profesionistul de care ai intotdeauna nevoie!

Oprean – transporturi sigure si performante!

Contact:

Str. Depozitelor nr. 2, Sebeș, Alba

0258 734 510 | 0742 153 127

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.