Optimizarea spatiilor de parcare prin sisteme de parking oferite de Helinick

Gestionarea spatiilor de parcare pentru buna organizare a acestora trebuie realizata prin sisteme de calitate care sa garanteze acces rapid si usor la sistemul de control acces. Aceste sisteme pot fi utilizate atat in spatii comerciale, publice, industriale sau in orice alt spatiu in care se doreste accesul civilizat la locurile de parcare disponibile, ceea ce inseamna ca produsele trebuie sa indeplineasca anumiti parametrii tehnologici. Printre acesti parametrii se numara si durata de viata si rezistenta in timp a aparaturii; daca va doriti achizitionarea unui sistem de parking durabil si usor de intretinut, atunci va recomandam serviciile companiei de profil, Helinick.

Helinick este o companie ce detine o experienta de peste 20 de ani in domeniul sigurantei si protectiei. De-a lungul timpului Helinick a devenit partenerul de incredere pentru numeroase companii private si de stat din Romania, solutiile tehnice oferite fiind mereu de cea mai buna calitate, la standarde europene si conforme cu legislatia in vigoare. Mai mult, prin suportul tehnic acordat si prin serviciile de suport si mentenanta oferite de echipa Helinick, compania a reusit sa se impuna pe piata de profil din Romania. Daca si dumneavoastra doriti ajutorul profesionistilor pentru asigurarea sigurantei si protectiei imobilului personal, al bunurilor personale, a spatiilor comerciale, industriale, al depozitelor, etc. atunci trebuie sa incheiati un parteneriat bazat pe incredere reciproca cu reprezenantii Helinick.

Printre serviciile si produsele oferite de Helinick amintim urmatoarele: sisteme de detectie perimetrala, sisteme control acces, detectie incendiu, sisteme integrate de securitate, sistem detectie efractie, sistem supraveghere cctv, sisteme stingere incendii, sisteme de conferinta, sisteme de interfonie, sisteme BMS, dispecerate de securitate, proiectare, operare, service, implementare sisteme de securitate, suport tehnic si multe altele.

In ceea ce priveste sistemele de parking, Helinick ofera cele mai bune sisteme de control acces existente pe piata din Romania. Sistemele de parking disponibile sunt moderne utilizand cea mai noua tehnologie si oferind servicii rapide si usor de accesat soferilor ce urmeaza a folosi parcarea dotata cu un astfel de sistem de control acces. Sistemele de parking sunt usor de operat si au o capacitate de lucru mare, in sensul ca daca sunt alimentate periodic cu materialele necesare, sansele de defectare sunt foarte mici. Aparatele de control al accesului sunt dotate cu un nivel mare de protectie, neputand fi sparte sau decodificate. Echipamentele functioneaza stand-alone si au ecran de afisare al informatiilor precum timpul de stationare si suma introdusa. Dupa fiecare actionare ele elibereaza tichetul de parcare ce se aseaza pe parbriz. Sunt asezate in locuri vizibile si construite din materiale rezistente, ce protejeaza sistemul electronic de praf si apa.

Montajul sistemelor de parking este garantat de echipa Helinick. Compania ofera si asistenta tehnica precum si service si intretinere in caz de defectiune sau functionare neadecvata a aparaturii. Tarifele practicate sunt avantajoase si disponibile in functie de fiecare proiect in parte sau in functie de cerinte si necesitati. Pentru a obtine o oferta personalizata si conforma cu planurile dumneavoastra, va recomandam utilizarea datelor de contact de mai jos.

Helinick, date contact:

Sediu central
Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
013911, Bucuresti, Romania
T: +(4021) 404 44 44
T: +(4021) 404 44 00
F: +(4021) 404 44 30
F: +(4021) 404 44 20
E: office@helinick.ro

In momentul în care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.