Opus-Expert de 20 de ani in productia de benzi metalice speciale!

benzi metalice specialeCu o experienta de peste 20 de ani in productia de benzi metalice speciale, compania Opus iti sta la dispozitie cu o gama completa de produse dedicate unui numar extins de industrii: industria hartiei, sticlei, cauciucului, panificatiei etc.

Gratie tehnologiei de care dispunem, putem realiza confectii metalice de inalta calitate, conform celor mai stricte exigente. Benzi metalice transportoare speciale, plase de sarma sau plase metalice, sunt doar cateva din produsele pe care le putem pune la dispozitia clientilor.

Asadar, daca esti in cautarea unui furnizor de benzi metalice speciale, apeleaza la Opus, companie cu sediul  in Baia Mare. Adaptate  transpotului alimentelor (in special, produse de panificatie si cofetarie) cu maxim de igiena, benzile metalice speciale pot avea o gama larga de configuratii si pot fi confectionate din materiale diverse, in functie de aplicatiile in care urmeaza sa fie utilizate. Avand la baza doar aliaje tratate special imptriva coroziunii, aceste benzi metalice speciale iti vor garanta o investie optima si de lunga durata.

Modelele de benzi metalice speciale puse la dispozitie de compania noastra se preteaza excelent pentru coacerea produselor de panificatie cu gramaj mic, pentru coacerea biscuitilor, covrigeilor etc. Prin accesorizarea echipamentelor de productie cu aceste benzi metalice speciale, vei creste performanta si vei obtine produse de calitate, intr-un timp scurt. Apeleaza la Opus si profita de ofertele avantajoase!

Benzi metalice speciale-Calitatea pe primul loc!

In domeniul productiei si in unitatile tehnologice, benziele metalice speciale sunt accesorii esentiale, rolul lor fiind acela de a eficientiza transportul produselor si manevrarea lor. Pe scurt, benzile metalice speciale sunt mijloace ideale  de a spori productia in general. Avand o arie larga de utilizare, benzile metalice speciale pot fi intalnite in indutria hartiei, in industria sticlei, a cauciucului, si cel mai des, in industria panificatiei.

Rolul benzilor metalice speciale in domeniul panificatiei

In ceea ce priveste domeniul panificatiei si patiseriei, benzile metalice speciale difera de la un model la altul si de la o aplicatie la alta. Astfel, o banda metalica speciala pentru sortare se va diferentia de una pentru glazurare, asa cum si o banda de racire va avea cu totul alte proprietati comparativ cu un model dedicat prajirii. Cu alte cuvinte, benzile metalice speciale pot fi de: spalare, prajire, incalzire, alimentare cuptor, transport in plan inclinat, etc.

Cu o constructie de calitate, benzile transportoare rezista excelent la temepraturi extreme (1150 de grade C), au un coeficient de frecare redus pentru acumulare, fiind totodata, foarte rezistente la uleiuri si grasimi.

Pentru randamentul maxim in transportul de alimente, opteaza pentru benzi metalice speciale si imbunatateste vizibil ritmul si calitatea productiei!

Opus-Benzi metalice speciale, intr-o gama completa, la preturi competitive!

Compania Opus poate executa o gama diversa de benzi metalice speciale, in functie de fiecare aplicatie in parte. In procesul de productie utilizam doar materiale performante (metal tratat contra oxidarii si uzurii), prelucrate cu aparatura de ultima generatie, astfel ca putem garanta benzi metalice speciale conform celor mai stricte cerinte! Benzile comercializate se remarca prin rezistenta mecanica deosebita, dar si prin rezistenta la coroziune!

Dincolo de toate acestea, compania noastra iti ofera accesul si la tarife avantajoase! Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda benzi metalice speciale, contacteaza-ne la numarul de telefon  0741 200 957.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.