ORL Bacau si amigdalita la copii

Primavara este anotimpul virozelor, a racelilor repetate, a tusei “magaresti” si a noptilor nedormite pentru parintii grijulii. Si parca anul acesta le-a intrecut pe toate, atat cei mici, cat si cei mari au luat gripa unii de la altii si au facut otite si amigdalite de toata frumusetea. In aceste conditii mai ca-ti vine sa o rogi pe doamna iarna sa se intoarca inapoi cu gerul ei cu tot si sa ia cu ea si toate bolile. Din fericire, daca ai nevoie de servicii de otorinolaringologie in Bacau, clinica ORL Bacau dr. Laura Asafte iti sta mereu la dispozitie!

ORL Bacau. Cand amigdalele ne dau batai de cap ce este de facut?

 

ORL Bacau si amigdalita la copiiCopilul tau raceste frecvent, are nasul infundat adesea, iar amigdalele i se inflameaza foarte repede? Desi in urma cu mai multi ani extirparea amigdalelor era o solutie la indemana pentru toata lumea, astazi medicii si-au reconsiderat conduita. De ce?

Amigdalele au un rol foarte important in organismul copilului tau. Ele sunt un fel de paznic al acestuia deoarece produc globule albe si anticorpi, impiedicand microbii sa-si faca de cap. Desigur, imunitatea este un bun pe care copilul il dobandeste de-a lungul anilor si este nevoie de rabdare. Undeva in jurul varstei de 10 ani aceasta se definitiveaza, iar mamica poate respira in sfarsit linistita.

In momentul in care amigdalele lupta cu o infectie in organism ele isi maresc volumul, se inrosesc si dor. Dupa ce acestea au invins inamicul isi revin la normal. Exista si situatii in care amigdalele raman marite. Cea mai des intalnita este amigdala tubara care obtureaza fosele nazale, iar copilul nu poate respira decat pe gura, somnul ii este tulburat, iar activitatile de la gradinita sau de la scoala ii sunt afectate.

Cum se trateaza amigdalita? Se urmeaza un tratament simptomatic, insa doar un medic ORL -ist iti poate zice clar daca este vorba despre amigdalita sau despre asa numitul si des intalnitul “rosu in gat”. In ultima instanta, cand hipertrofia amigdalelor persista, cea mai buna solutie o reprezinta indepartarea acestora.

ORL Bacau, clinica dr. Laura Asafte

 

In cazul in care esti din Bacau si cauti un medic ORL Bacau pentru micutul tau sau chiar pentru tine, dr. Laura Asafte si clinica sa ORL din Bacau iti pune la ORL Bacau si amigdalita la copii1dispozitie numeroase servicii ORL pentru ca toata lumea sa-si recapete starea de sanatate.

Atat adultii, cat si copiii se pot bucura de servicii ORL profesioniste, intr-un mediu placut, clinica fiind moderna si frumos amenajata si dotata cu tot ceea ce este nevoie pentru prestarea de servicii ORL de calitate superioara. Dr. Laura Asafte are foarte multi ani de experienta in domeniu si multa indemanare.

Astfel, la clinica ORL Bacau ca si adult te bucuri de servicii precum tratarea amigdalitei, otitei, faringitei, laringitei si sinuzitei, te poti supune serviciului de audiometrie tonala, timpanometrie, radiocauterizari, extragere corpi straini, aerosoloterapie sau spalaturi auriculare.

Copiii primesc retete si tratamente pentru amigdalita, otita si adenoidita. Alte servicii cerute sunt: aerosli, extragerea corpilor straini din nas sau din urechi, tratament pentru sangerarile nazale, screening auditiv, audiometrie tonala si timpanometrie.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege ORL Bacau de la Medic ORL dr. Laura Asafte. Ai nevoie de informatii suplimentare despre cabinetul si serviciile Medic ORL dr. Laura Asafte? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0744-270.027 sau trimite un e-mail pe adresa office@medic-orl.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.