Panouri solare Baia Mare – Cu SolarCenter platesti facturi mai mici!

7a695f1c33a45e1f641cfb360a1c312eFacturile din ce in ce mai mari la intretinere determina tot mai multe persoane sa caute o alta modalitate de obtinere a caldurii necesare pentru o locuinta. Cea mai buna si mai eficienta varianta consta in utilizarea de panouri solare Baia Mare. Le gasesti in oferta SolarCenter!

Panouri solare Baia Mare – preturi avantajoase

Pregateste-te pentru iarna ce vine! Ca sa nu achiti iarasi facturi mari la incalzire, ideal este sa achizitionezi si sa montezi panouri solare Baia Mare. Spre deosebire de alte sisteme, acestea reprezinta solutia optima atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru diverse institutii. Solicita mai multe informatii de la reprezentantii SolarCenter!

In oferta SolarCenter gasesti mai multe tipuri de panouri solare Baia Mare, si anume: plane, fotovoltaice (on-grid si off-grid), solar-termice si panouri cu tuburi vidate.

Cele plane se utilizeaza cu precadere in zonele cu trafic sezonial si sunt prevazute cu sticla securizata. Aceasta din urma pastreaza caldura acumulata si permite radiatiilor solare sa treaca in absorber. Pentru a nu pierde caldura, toate produsele din categoria panouri solare Baia Mare sunt prevazute cu vata minerala.

Panourile fotovoltaice convertesc energia solara in energie electrica, acest lucru ajutandu-i pe utilizatori sa diminueze considerabil costurile facturilor la electricitate.

Panourile tuburi vidate sunt realizate din materiale inoxidabile, iar heat-pipeurile sunt facute din cel mai pur cupru. Datorita acestor lucruri iti sunt garantate fiabilitatea si durabilitatea. Mai trebuie spus ca ele au o durata de functionare de minim 25 de ani.

Iata ce trebuie sa stii despre panouri solare Baia Mare:

– transforma energia solara in energie termica sau electrica;

– ne ajuta sa folosim obtinem caldura necesara dintr-o sursa inepuizabila, fara a polua mediul. Cu alte cuvinte, este vorba despre energie regenerabila;

– sunt de foarte buna calitate;

– raportul calitate-cost este optim;

– clientii de pana acum ai SolarCenter s-au declarat mai mult decat multumiti de panouri solare Baia Mare;

– nu necesita o intretinere speciala si nici costuri mari de montare.

SolarCenter – firma care furnizeaza panouri solare Baia Mare

Firma SolarCenter are drept obiect de activitate oferirea de solutii personalizate in domeniul energiei regenerabile, de aproximativ 10 ani, iar in domeniul instalatiilor energiei termice, de mai bine de 20 de ani. Tinand cont de politicile privind grija pentru mediul inconjurator, dar si de cererea pietei, echipa SolarCenter a dezvoltat si dezvolta concepte care sa raspunda tuturor conditiilor si necesitatilor. Cu ajutorul produselor din oferta, clientii pot obtine energie electrica si termica, necesare pentru locuinte si nu numai.

Totodata, SolarCenter este mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu, astfel incat sa poata oferi cele mai bune solutii.

Alege panouri solare Baia Mare de la SolarCenter si vei avea parte de:

– produse de cea mai buna calitate;

– sfaturi utile privind achizitionarea si montarea lor;

– ajutorul unei echipe profesioniste.

Achizitioneaza si monteaza-ti panouri solare Baia Mare! Reprezentantii de la firma SolarCenter te asteapta cu o oferta foarte buna, atat in ceea ce priveste produsele, cat si preturile acestora!

Date de contact

Adresa: Baia Mare, str. Zorilor, nr. 67

Telefon: 0744.553.095

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.