Panouri solare doar prin Reuginstal

Panouri-solare-Focsani-jIe9SSpecialistii au decis: panourile solare reprezinta cea mai ecologica si cea mai economica metoda de incalzire. Plecand de la aceasta idee, este de inteles de ce panourile solare se bucura de o populariatate tot mai mare in randul celor care intelg cu adevarat avantajele pe care aceste sisteme le ofera. Si nu sunt putine! Cu alte cuvinte, panourile solare reprezinta singura modalitate prin care se obtine energie solara, GRATUIT. In plus, energia solara este inepuizabila si 100% ecologica. Asadar, daca iti pasa cu adevarat de mediul inconjurator si daca esti in cautarea unor solutii menite sa creasca nivelul de confort in camin, panourile solare sunt alegerea perfecta, o investitie optima si pe termen lung.

De ce energia solara?

Un panou solar transforma energia luminoasa din razele solare direct in energie electria. Chiar daca la o prima vedere pare un scenariu demn de filmele stiintifico-fantastice, panourile solare sunt o realitate si sunt accesibile oricui. Pe scurt, aceasta energie nu necesita materii prime, nu este poluanta, este gratuita si regenerabila. Iata deci, ai toate motivele sa-ti indrepti atentia spre o solutie de viitor. Dincolo de aceste aspecte, panourile solare sunt ideale atunci cand doresti sa spui adio facturilor piperate de intretinere. De ce? Sistemul instalatiilor termice solare preia energia de la soare si o raspandeste in incapere. Astfel, este vorba de o reducere de 90 pana la 100% a consumului de energie electrica. Cu alte cuvinte, rezistenta electrica nu va mai trebui fie utilizata atata timp cat puterea solara poate acoperi necesarul de incalzire. In acest mod, energia solara este utilizata, in speical pentru producerea de apa calda in spatiile menajere dar si pentru incalzirea locuintei la un nivel optim. Panourile solare sunt functionale si pe timp de iarna, pentru ca temperatura exterioara nu influenteaza functionarea instalatiei. In plus,  cantitatea de caldura solara ce cade asupra acoperisului unei case este mai mare decat energia totala consumata in casa.

Ca cifre, agentul termic din instalatia solara poate ajunge la 270°C., in timp ce, temperatura apei din acumulatorul termic poate ajunge pana la 80°C. Prin urmare, apa calda menajera poate fi utilizata la o temperatura intre 75-85°C, pe timp de vara, si la 45-55°C pe timp de iarna. Vara, costurile se reduc cu aproape 100%, ajungand ca incalzirea apei menajere sa fie gratis. Panourile solare se utilizeaza separat sau legate la baterii pentru alimentarea consumatorilor independenti sau pentru generarea de curent electric ce se livreaza in reteaua publica. In general, panourile se monteaza pe acoperis, intr-un loc in care sa fie soare cat mai mult timp, la un unghi de circa 45 de grade. In ceea ce priveste greutatea acestora, nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece panourile cantaresc doar cateva kilograme, fiind in acelasi timp, usor de montat.

Reuginstal-Furnizorul de instalatii termice

Reuginstal, magazinul de instalatii destinate confortului caminului tau, pune la dispozitia clientilor sai panouri solare Focsani, caracterizate prin inovatie, performanta si preturi atractive. Astfel, iti garantam ca odata achizitionate aceste panouri, stilul tau de viata se va schimba radical si te vei bucura de numeroasele avantaje pe care le ofera, incepand cu cele de natura financiara si terminand cu cele de confort. Mai mult decat atat, panorurile solare pe care Reuginstal le comercializeaza, au o durata lunga de viata de peste 30 de ani. Sunt extrem de rezistente indiferent de conditiile meteo si pe langa toate acestea, nu necesita inevestitii si ingrijiri suplimentare.

Reuginstal este un magazin de instalatii in care vei putea gasi centrale pe lemn, centrale pe gaz, centrale electrice, captatoare solare, aparate de aer conditionat, boilere, pompe, hidrofoare, instalatii de dedurizare, filtre mecanice pentru apa, precum si multe altele, toate de inalta calitate si la preturi excelente. Ca o dovada a calitatii acestora, afla ca echipamentele comericializate de Reuginstal sunt furnizate de la cei mai cunoscuti producatori de pe piata din Romania: Ariston, Speroni, Immergas, Atmos, etc. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.