Panouri Ultrasubtiri si Ultrausoare de la Jovis 98 Trading Pentru O Viata Confortabila

Avantajele panourilor ultrasubtiri si ultrausoare de incalzire cu fibra de sticla

Costurile cu achizitia si montarea panourilor radiante sunt mult mai mici comparativ cu instalarea unui sistem clasic de incalzire cu centrala termica si calarifere. Instalarea panourilor si punerea in functiune se face intr-un timp relativ scurt, 2-3 ore si nu necesita lucrari complexe de constructii, instalatii, etc.

Incalzirea cu panouri radiante infrarosii poate avea efecte benefice asupra corpului uman, deoarece stimuleaza circulatia sangelui. De asemenea, deoarece nu exista circulatie de aer in camera, nu este nici miscare de praf, mirosuri, nu se usuca aerul, ceea ce este foarte bine pentru cei cu astm bronsic sau afectiuni reumatice severe.

Panourile sunt recomandate in special pentru spatii cu inaltime de pana la 6m, acolo unde incalzirea cu surse conventionale nu este eficienta deoarece s-ar incalzi inutil un volum foarte mare de aer, implicit cu costuri ridicate. De asemenea, incalzirea cu panouri radiante infrarosu este sigura deoarece nu lucreaza cu lichide sau abur sub presiune, ceea ce implica un risc scazut de incendiu si nu polueaza.

Rezista chiar si 15 ani, nu necesita intretinere speciala, iar pentru instalarea de panouri radiante nu sunt oligatorii avize sau autorizatii, iar montajul poate fi facut chiar de catre beneficiar fara a fi nevoie de experienta in instalarea de sisteme si instalatii termice.

De ce sa alegi la Jovis 98 Trading?

Doresti sa ai incalzire in toata casa la costuri reduse, dar ai vrea sa stii mai intai cam cat te va ajunge proiectul? Nimic mai simplu! Completeaza formularul de pe siteul Jovis 98 Trading si un reprezentant al firmei te va contacta pentru ati prezenta o oferta detaliata pentru proiectul tau.

Daca iti doresti un sistem cu panouri ultrasubtiri si ultrausoare, apeleaza cu incredere la echipa de profesionisti Jovis 98 Trading si ei te vor ajuta sa faci alegerea corecta in functie de ceea ce iti doresti si de ce ai nevoie.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.