Panze de otel moderne si rezistente, utile pentru activitati industriale – de la Tooltech International

Poza panze bi-metalPentru persoanele care isi desfasoara activitatea in cadrul unei intreprinderi industriale, si nu numai, compania Tooltech International are o oferta variata la panze din otel, extrem de rezistente, cu o durata de utilizare indelungata, potrivite pentru felurite activitati. Intrati in magazinul online tooltechromania.ro si descoperiti produsul care se potriveste necesitatilor si exigentelor dvs. din toata gama de panze comercializata.

Caracteristici si arii de utilizare panze – oferite de Tooltech International

Daca veti accesa link-ul magazinului online al firmei Tooltech International, veti descoperi mai multe categorii de produse. Accesand fiecare pagina in parte, gasiti diverse tipuri de panze, spre exemplu: panze banda Bi-Metal, panze banda cu dintii armati cu carburi metalice, panze banda cu partea activa placata cu carburi metalice. De asemenea, la Tooltech International mai gasiti si panze banda din otel carbon, panze rectilinii, dar si panze de bomfaier.

La o privire mai atenta, descoperiti si caracteristicile si avantajele fiecarui tip de panze in parte. Spre exemplu, panzele banda Bi-Metal sunt fabricate din otel prefabricat, de inalta performanta, care satisfac aproape toate cerintele in orice aplicatie practica. Benzile inovatoare WESPA Xenotec au un design nou si interesant, fiind recomandata pentru otelul de constructii, otelul pentru automate, otelul laminat si calit. De asemenea, benzile pentru debitarea profilelor WESPA Xtrema sunt recomandate pentru otelul pentru automate, pentru constructii, otelul calit si laminat.

Panzele WESPA Durotec au o dantura variabila, capabila sa asigure performante sporite, cu un mare grad de rezistenta la uzura. Acestea sunt ideale pentru materialele greu aschiabile cum ar fi otelul carbon, otelul rapid, otelul pentru rulmenti, otelul antiacid si anticoroziv, otelul refractar, titan si otelul termostabil. In gama de panze oferita de compania Tooltech International mentionam si WESPA Bitec M42, recomandate pentru debitari cu variatii reduse ale semifabricatelor cu sectiuni medii si mici, ideale pentru otel calit, otel pentru constructii, automate, fonta. Modelul de panze WESPA Bitec M42 plus are o rezistenta crescuta la uzura, un unghi de degajare pozitiv si o dantura variabila. In cele din urma, Tooltech International va ofera si modelul de panze WESPA Super SCL, de inalta performanta, perfecta pentru tipurile de otel cu un grad ridicat de dificultate in ceea ce priveste prelucrabilitatea.

Achizitionati panze dure si calitative de la Tooltech International

Materialele utilizate pentru crearea benzilor, a panzelor, sunt rezstente, calitative, special dezvoltate pentru aplicatii cu rezultate deosebite. Benzile sunt sudate cu masini moderne, care utilizeaza numai tehnologii de ultima generatie, iar rezultatul il reprezinta o gama foarte variata de produse care sunt capabile sa satisfaca cele mai inalte cerinte si exigente ale clientilor. Pentru mai multe detalii, dar si pentru fotografii cat se poate de realiste si informatii ce provin direct de la specialistii in domeniu, va asteptam sa accesati pagina web a companiei Tooltech International si sa dati frau liber imaginatiei in ceea ce priveste alegerea panzelor potrivite activitatii dvs.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.