Panze panglica dinti stelitati debitat busteni

Societatea Metamob din Satu Mare are ca obiect principal de activitate fabricarea si comercializarea unor produse variate destinate domeniului de prelucrare a lemnului. Dintre acestea putem aminti: panze panglica dinti stelitati debitat busteni, panze cu dinti vario stelitati, panze cu dinti turtiti si panze cu dinti ceprazuiti prin indoire.

Despre panze panglica dinti stelitati debitat busteni

Aceste panze au pe varful dintilor aplicat un aliaj numit stelit pe baza de cobalt, ceea ce le sporeste rezistenta la uzura. In functie de necesitatile fiecarui client in parte, expertii companiei Metamob realizeaza panze panglica dinti stelitati debitat busteni la cele mai inalte standarde de calitate, cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie.

Utilizare panze panglica dinti stelitati debitat busteni

Panzele panglica se aleg in cazurile in care se doreste: cresterea timpului de taiere a panzei intre doua ascutituri, obtinerea unei calitati superioare (rugozitatii) a suprafetei de cherestea rezultata, debitarea unor estente de lemn tari, pierderea rumegusului in cantitati mici, debitarea lemnului inghetat, etc.

Intretinerea unor panze panglica dinti stelitati debitat busteni

Reascutirea unor panze panglica dinti stelitati debitat busteni se poate face de 8-20 de ori, avandu-se in vedere conditiile de taiere (cat de curati sunt bustenii, numarul de ore de functionare intre doua ascutiri, s.a.). O noua stelitare se impune dupa aceste reascutiri in cazul incare corpul panzei se afla in stare buna si daca latimea panzei este mai mare de 70% din latimea initiala a panzei panglica.

Mai multe despre panze panglica dinti stelitati debitat busteni

Panze panglica dinti stelitati debitat busteniAceste produse se pot utiliza cu fierastraie panglica grele, profesionale, orizontale sau verticale care se folosesc individual sau in linii tehnologice complexe pentru busteni grosi, cherestea sau semifabricate. In ceea ce priveste dimensiunile acestor panze, ele sunt alese in functie de caracteristicile utilajului din dotare. Se pot achizitiona sudate la orice dimensiune,  sudate si dimensionate, respectiv gata de taiere, ceprazuite si ascutite pentru esenta de lemn care urmeaza a fi prelucrata. Forma profilul dintelui si pasul se aleg in functie de esenta lemnului si a masinii de ascutit din dotare.

Pentru panze panglica dinti stelitati debitat busteni, apelati la Metamob!

Daca sunteti in cautarea unui furnizor de incredere care va poate oferi panze panglica dinti stelitati debitat busteni la un raport avantajos calitate-pret, nu ezitati sa luati legatura cu specialistii companiei Metamob din Satu Mare. Bazele companiei au fost puse in anul 1994, ceea ce inseamna ca experienta acumulata si cunostintele vaste dobandite va asigura ca veti beneficia de produse de exceptie, capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte in aplicatii dificile.

Suntem bucurosi sa oferim solutii compete si inovatoare in domeniul sculelor pentru prelucrarea lemnului astfel incat activitatile desfasurate sa devina mult mai sigure si mai facile.

Personalul care activeaza in cadrul companiei noastre este unul calificat, responsabil, care trateaza fiecare colaborare cu maximum de profesionalism. Recunoasterea si aprecierea de care ne bucuram pe piata de specialitate releva capabilitatea si eficienta noastra ca echipa.

Pentru detalii nu ezitati sa luati legatura cu specialistii Metamob. Va asteptam cu interes solicitarile pentru a le solutiona in cel mai scurt timp posibil!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.