Parchet laminat 12 mm – cea mai buna alegere în materie de parchet

parchet laminat

Alegerile pe care le faci în legatura cu amenajarea interioara a locuintei tale sunt, de cele mai multe ori, foarte dificile din cauza existentei pe piata a varietatii de produse special create pentru casa ta.

Fii sigur macar de alegerea facuta în materie de parchet si opteaza cu încredere pentru parchet laminat 12 mm, care reprezinta cea mai buna investitie pe care o poti face pentru casa ta.

Diferentele dintre parchet laminat 12 mm si restul parchetelor

Din lista lunga care cuprinde diferentele dintre parchet laminat 12 mm si restul parchetelor, am selectat câteva diferente care te vor convinge, cu siguranta, ca acest tip de parchet reprezinta raspunsul la toate întrebarile tale legate de amenajarea podelei:

Datorita grosimii pe care o are, acest parchet laminat 12 mm reprezinta înlocuitorul perfect pentru parchetele fabricate din lemn masiv;

Cu toata ca se apropie ca si grosimea de cele din lemn masiv, un parchet laminat 12 mm va avea întotdeauna un pret mult mai scazut;

Curatarea corecta a parchetului laminat se realizeaza foarte usor, iar întretinerea corecta a acestuia poate prelungi foarte mult viata parchetului tau;

Spre deosebire de alte tipuri de parchet, parchetul laminat 12 mm poate fi montat atât de persoane profesioniste, cât si de oricine care nu prezinta experienta în domeniu.

Metode de întretinere a unui parchet laminat 12 mm

Am mentionat anterior ca procesul de curatare al unui parchet laminat 12 mm se realizeaza foarte usor si mai putem adauga, si rapid scutindu-te de orele lungi irosite cu aceasta activitate nu tocmai placuta.

Comparativ cu parchetul din lemn masiv care se întretine mult mai greu, cel laminat te scapa de bataile de cap, deoarece este extrem de practic, din acest punct de vedere. Pentru întretinerea unui astfel de parchet este necesara achizitionarea unor solutii de curatat special create pentru suprafete din lemn, solutii pe care le poti cumpara din orice magazin care dispune de un raion pentru astfel de produse.

Atentie, însa! Mopul pe care îl vei folosi în scopul curatarii podelei trebuie sa fie stors foarte bine pentru a evita eventualele degradari ale parchetului.

Achizitioneaza parchet laminat 12 mm de o calitate superioara de pe decolandia.ro

Te gândesti sati schimbi parchetul uzat de trecerea timpului cu unul nou, dar nu doresti sa cheltui foarte multi buni în acest proces? Noi îti aducem niste vesti extrem de bune! Internetul îti pune la dispozitie un magazinul perfect pentru a achizitiona parchet laminat 12 mm la o calitate superioara, dar pretul ramâne cel de depozit: Http://www.decolandia.ro.

La decolandia.ro calitatea, stilul, bunul gust si seriozitatea sunt cele care conteaza si cele care fac diferenta dintre acest magazin, de unde poti cumpara parchet laminat 12 mm, si alte magazine de profil.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.