Parchet laminat 12mm cu Decolandia.ro

parchet laminat 12mm

In momentul in care ne amenajam casa, ne gandim intotdeauna la solutiile cele mai bune atat din punct de vedere estetic, cat si in ceea ce priveste calitatea si eficienta produselor respective, astfel noi venim cu o idee care se va adapta perfect cerintelor dumneavoastra si anume : parchet laminat  12 mm, un material de amenajare interioara cu aspect modern si cu numeroase avantaje.

Pe langa parchet laminat, care de altfel se gaseste intr-o gama variata de culori, dimensiuni (8, 9, 10, 11, 15 mm) si modele, magazinul nostru virtual va propune de asemenea pardoseli din lemn, parchet din stejar, parchet de bambus, parchet de lemn masiv, parchet stratificat, parchet vinil, profile decorative, dar si accesorii de montaj precum adezivi,  plinte, dezumidificatoare, amorse etc . Tinem sa mentionam ca toate articolele sunt furnizate direct de la cei mai buni producatori de pe piata si prin urmare, noi va propunem un raport calitate-pret excelent.  Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati.

Parchet laminat 12 mm – o solutie decorativa si utila

Cu un efect estetic deosebit,  placile de parchet laminat 12 mm stiu cum sa ofere naturalete si armonie in interiorul casei dumneavoastra. Mai mult, dintre toate modelele de imbracaminte de sol, acesta vine cu o serie ampla de solutii si avantaje in favoarea dumneavoastra. In primul rand,  din punct de vedere financiar, parchetul laminat se prezinta ca fiind o achizitie foarte ieftina si astfel, adaptata la buzunarele tutora. Instalatia se face foarte usor si intr-un timp relativ scurt, spre deosebire de celelalte tipuri de parchete, cu ajutorul accesoriilor si produselor de montaj.

Curatarea si intretinerea se fac intr-un mod foarte usor si placut, avand nevoie in general doar de produse adaptate parchetului laminat care se gasesc la orice magazin de articole gospodaresti. Totusi, pentru a va bucura  mai mult timp de stralucirea si de efectul decorativ al parchetului va rugam sa evitati pe cat posibil contactul acestuia cu apa. Chiar si atunci cand se efectuaza curatarea, se recomanda ca mopul sa se stoarca foarte bine.

Parchet laminat 12 mm – intotdeauna o achizitie de calitate

Pentru ca satisfacerea clientelei este cea mai importanta, compania noastra va ofera doar parchet laminat 12 mm de cea mai buna calitate si produs doar de branduri celebre.  Produsele noastre sunt dotate cu o structura din HDF acoperite un strat de melanina, pentru o protectie sporita impotriva factorilor de uzura si a zgarieturilor. De asemenea, in functie de incinta, propunem parchet laminat 12 mm atat pentru case cat si pentru spatii comerciale. Diferenta consta intr-o structura mai densa in cazul al doilea unde gradul de uzura este foarte ridicat.

Parchet laminat 12 mm – o oferta deosebita

La noi veti gasi parchet laminat 12 mm cu un aspect modern intotdeuna in pas cu ultimele cerinte in materie de moda. In ceea ce priveste calitatea, produsele noastre sunt intotdeauna durabile, rezistente la numerosi factori si mai ales foarte eficiente in rolul pe care si-l atribuie. Cu noi aveti siguranta ca ati facut o investitie de succes. Pentru mai multe detalii va rugam sa se contactati, iar noi va vom raspunde cerintelor dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.