Parchet stejar de la Foresta Prod – pentru amenajari cu stil

parchet stejar

Parchetul este unul dintre materialele decorative cel mai des intalnite in amenajarile interioare ale locuintelor, acesta fiind utilizat cu precadere in living, dormitoare, dar si pe holuri sau chiar in bucatarie si bai, in functie de calitate si tipul de parchet. Acesta face parte din tipul de pardoseala calda si ofera eleganta incaperilor, indiferent de stilul arhitectural al intregii locuinte. Evident, pe piata exista o multime de producatori de parchet si dusumele, astfel ca aveti de unde sa alegeti.

Foresta Prod este una dintre firmele ce isi doreste sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte in materie de calitate si diversitate. Astfel, de aici puteti comanda parchet stejar realizat din material lemnos de cea mai buna calitate, prelucrat cu grija de catre o echipa de profesionisti. Fiecare model are o textura unica, indiferent ca preferati parchetul finisat sau cel nefinisat.

Toate sortimentele de parchet disponibile la Foresta Prod sunt obtinute din lemn masiv, ce are avantajul de a fi extrem de rezistent, usor de intretinut si reconditionat daca este necesar. In cazul in care doriti parchet masiv nefinisat, dumneavoastra puteti alege modul de prelucrare si finisare, in functie de cerintele arhitectului ce se ocupa de proiectul casei.

Parchet stejar – dur, rezistent si estetic

Ce stiti despre parchet? Cum alegeti parchetul si ce tip de parchet se potriveste locuintei dumneavoastra? Ei bine, inainte de a comanda parchetul pentru amenajarea interioara a casei, ar fi bine sa stiti raspunsurile la aceste intrebari. Pe piata exista parchet masiv, parchet laminat, parchet stratificat si parchet industrial, precum si pardoseli din lemn pentru exterior numite si deck. Fiecare dintre acestea are proprietatile si avantajele sale, motiv pentru care alegerea dumneavoastra trebuie sa fie bazata pe informatii corecte si solide.

Lemnul de stejar a fost exploatat inca din cele mai vechi timpuri si continua sa fie o esenta apreciata si valorificata in numeroase feluri. La inceput, oamenii realizau pardosele din lemn de stejar, insa acesta era inca verde, astfel ca locuinta nu beneficia de acelasi aspect si protectie termica. In prezent, lemnul de stejar  este transformat in cherestea, dupa care este uscat si transformat in parchet stejar, dar si piese de mobilier si alte produse.

Exista numeroase variante de finisare pentru ca parchetul sa aiba culoarea dorita. In general, se folosesc baituri sau uleiuri naturale pentru colorare si luciu, dar si pentru protectia sa impotriva umezelii, termitelor si altor factori daunatori ai lemnului. Lemnul de stejar este usor de prelucrat, rezistent  si estetic. Asa se face ca acest parchet stejar din lemn masiv este cel mai des folosit.

Comanda parchet stejar de la Foresta Prod!

Nimic nu se poate compara cu eleganta, caldura si confortul lemnului, acest material natural fiind ideal pentru amenajarea pardoselilor. De aceea, Foresta Prod va pune la dispozitie o gama diversificata de parchet din lemn masiv, printre care si parchet stejar. Produsele de aici sunt realizate cu grija si atentie si puteti opta atat pentru varianta finisata, cat si pentru cea nefinisata.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.