Parchet stratificat, designul dorit la un super pret convenabil

parchet stratificat

Parchetul stratificat poate sa schimbe aparenta unei intregi incaperi cu usurinta. Acesta poate avea diverse culori si modele, astfel incat sa fie cu usurinta integrat in orice decor. Alegeti o podea in stil natural, dar si extrem de comfortabil, la un super pret: www.decolandia.ro.

Parchet stratificat si alegeri optime pentru orice spatiu

Venind vorba de spatiu, un parchet stratificat poate sa fie folosit cam in orice spatiu. Aici putem include deci locuinte, constructii civile, etc. si mai apoi incaperile in sine, adica dormitor, living, bucatarie, etc.

Parchetul stratificat este unul care prezinta in fapt mai multe lamele. Ce inseamna acest aspect? Simplu: o foarte buna rezistenta la trafic. Utilizand un parchet stratificat nu va trebui sa va faceti griji in privinta desprinderii lamelelor de asemenea, mai ales cand apelati la specialisti in domeniu pentru montarea lui.

Ce ar mai trebui sa stiti despre acest tip de parchet? Are o foarte buna stabilitate dimensionala. Este deci din nou, foarte simplu de integrat in orice decor.

Parchetul stratificat si… straturile sale

Parchetul stratificat are mai multe straturi dupa cum ii spune si numele, astfel ca acestea vor asigura o durabilitate in timp mai mare a acestuia. Nu e greu de intretinut, ultimul strat al acestui tip de parchet va fi e regula realizat dintr-un lemn care nu va va face probleme la curatenie.

Totodata, un astfel de parchet, dat fiind faptul ca are mai multe straturi, va oferi o mult mai buna rezistenta la uzura si totodata si o izolatie termica mult mai potrivita. Daca e sa ajungem si la capitolul pret, sa stiti ca veti gasi de pilda un parchet triplu stratificat (www.decolandia.ro) cu un raport calitate-pret excelent, fara prea mare greutate.

Un parchet triplu stratificat de pilda poate avea un sistem de prindere mecanica cu dublu click. Astfel, este mai usor de montat si de asemenea de demontat atunci cand este nevoie si va doriti, fara prea mari eforturi. Fie ca veti vrea sa il inlocuiti la un moment dat, fie din alte motive, e usor ca si parchetul sa fie montat si demontat fara prea mari eforturi.

Timpul de montare la un parchet stratificat nu va fi foarte indelungat atunci cand veti colabora cu experti in domeniu mai ales. In plus, e bine sa apelati la un magazin specializat in domeniu si pentru ca in fond veti avea mai multe posibilitati de alegere. Decorul unei intregi locuinte poate fi foarte mult definit de parchet, astfel ca e bine sa va ganditi cat se poate de atent inainte de montarea acestuia, ce fel de model va doriti, ce culoare si asa mai departe. Pe scurt, nu e tocmai un element ce sa fie ales “la voia intamplarii”, nu este un element ce va fi schimbat foarte des in cele mai multe cazuri.

Asadar, rezistent in timp si rezistent la uzura, cu modele si culori diverse, parchetul stratificat este o alegere de top pentru multe spatii, rezidentiale si nu numai.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.