Parchetul exotic din bambus

parchet exotic

Parchetul exotic din bambus e unul din acele tipuri de parchet ce se gasesc atat in case cat si in birouri.

Specialistii isi indeamna clientii sa poata consulta ofertele de parchet exotic, din bambus prin accesarea paginilor firmelor specializate , intre ele numarandu-se incluisv www.bilavio.ro .

Calitatea pe care o au produsele comercializate in cadrul firmelor specializate e o calitate ce e intotdeauna certificata de catre institutiile care sunt abilitate in sensul acesta si care poate fi dovedita prin accesarea sectiunilor de certificari din site-urile lor.

Avantajele parchetului de bambus

Rezistenta cat si durabilitatea s considera a fi acele puncte forte pe care le are tipul acesta de parchet.

Fibrele din bambus ale acestui parchet exotic, sunt considerate rezistente in fata tensiunilor decat e otelul si parchetul acesta din bambus este unul din acele materiale naturale ce sunt mai dure si disponibile, in scopul executiei podelelor. Parchetul din bambus reprezinta o alternativa buna in fata parchetului executat dintr-un lemn masiv.

In acelasi timp, parchetul acesta e ideal pentru utilizarea in cazul pardoselilor de interior. E un parchet rafinat, gata finisat, durabil si in acelasi timp stabil si natural, el nedeformandu-se odata cu trecerea timpului.

Chiar si in timp, dupa utilizare pentru multi ani, parchetul a inceput sa isi piarda in primul rand luciul, de pe suprafata lui sa se poata rascheta si deasemeni poate fi relacuita iar dupa aceea parchetul arata din nou ca la inceput. Acest parchet din bambus reprezinta o alternativa buna fata de parchetul ce e executat dintr-un lemn masiv.

In cadrul site-urilor pe care le au firmele de specialitate se poate gasi cataloagele online avand diferite modele de parchet cat si accesorii ce sunt aferente acestora.

Bambusul este o alternativa buna fata de lemnul masiv, el fiind un produs obtinut prin presarea   lamelelor de bambus dupa care prin lacuirea acestora ce e facuta in 4 pana la 5 straturi, lacuirea aceasta avand rol de protectie UV.

Bambusul are densitate mare, acesta fiind de clasa superioara produsul putand fi gasit in cadrul firmelor ce comercializeaza acest parchet.

La momentul de fata, parchetul e considerat produsul nou in tara noastra .

Caracteristici principale

Parchetul exotic din bambus e considerat material ideal pentru pardoseli din interior, specialistii recomandand alegerea acestuia din anumite motive:

  • E natural, asta deoarece materialul care e folosit dar si lacurile aplicate, pot crea din asta un produs care e considerat a fi 100% ecologic;
  • Este gata finisat, avand o suprafata perfect lacuita din acest motiv el nu mai necesita alta interventie dupa montaj;
  • E un patchet stabil prin intermediul structurii lui stratificate, al umiditatii scazuta si prin prisma tratamentelor speciale la care acesta este supus prin intermediul prelucrarii, al tratamentelor ce nu vor permite parchetului sa se poata deforma;
  • E un parchet durabil rezistand si dupa mai multi ani de utilizare, putand fi slefuit si deasemeni relacuit;

Elementul de baza pe care il are acest tip de parchet sta in alcatuirea acestuia din straturi succesive ce sunt dintr-un lemn straturi unde fibrele se orienteaza in directii diferite. Combinatia cea mai utilizata e de 3 starturi si din acest motiv , denumirea care e utilizata des e aceea de ,,parchet triplu stratificat”.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.