Pardoseala cu strat de quartz, garantata de Real Pav!

Asigurarea unui mediu de lucru care sa stimuleze performantele trebuie sa tina cont de numeroase aspecte, printre acestea numarandu-se si amenajarea spatiului in cauza. In acest scop, in cele ce urmeaza o sa va prezint pardoselile cu strat de quartz, ce se adreseaza in special domeniilor industriale de activitate. Asadar, parcurgeti liniile de mai jos daca doriti sa aflati avantajele unei pardoseli cu strat de quartz, dar si modul cel mai usor prin care puteti sa beneficiati de o asemenea suprafata de lucru.

Pardoselile industriale sunt de regula realizate din materiale speciale care asigura o rezistenta crescuta, aderenta garantata dar si alte avantaje care ajuta la o buna desfasurare a activitatiilor de zi cu zi. Aceste pardoseli sunt destul de costisitoare, ceea ce inseamna ca o investitie apreciabila va trebui sa fie efectuata. Insa, acum puteti alege o varianta mult mai avantajoasa si cu rezultate la fel de eficiente; ne referim aici la pardoseala cu strat de quartz.

Aceasta pardoseala foloseste de fapt materiale mult mai ieftine, care vor reprezenta baza suprafetei, adica pardoseala propriu-zisa. Apoi, dupa amenajarea acestei baze, se va aplica un strat gros de quartz care va creste rezistenta, aderenta, luciul si proprietatiile generale ale pardoselii in cauza. Asadar, prin costuri mult mai reduse puteti obtine rezultate eficiente, de o calitate superioara. Aplicarea stratului de quartz se face usor si rapid doar de catre personal experimentat, prin intermediul aparaturii de specialitate.

Pardoseala va fi dupa cum am mentionat rezistenta la trafic intens dar si la lovituri mecanice sau de alta natura. Durata de viata este si ea indelungata, intretinerea realizandu-se usor fara a fi nevoie de solutii speciale. Stratul de quartz se aplica pe pardoseala dupa turnarea si finisarea mecanica a acesteia, in cantitati de 3-4 kg la un metru patrat, iar cu ajutorul acestuia se obtine o abraziune de 2-4 ori mai mare decat cea a betonului normal. Ultima etapa de lucru este cea de lacuire, pentru un aspect lucios si curat.

Astfel, pardoseala cu strat de quartz poate fi amenajata si in alte spatii precum: sali de sport, curti interioare, magazine comerciale si asa mai departe. Preturile de achizitie sunt avantajoase, acestea variind in functie de suprafata ce necesita aplicarea quartz-ului. Daca doriti cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata de profil din Romania, atunci va recomand serviciile companiei Real Pav. Real Pav dispune de toate resursele necesare realizarii unei pardoseli cu strat de quartz profesionale.

Puteti afla mai multe lucruri referitoare la cele descrise in acest articol prin simpla accesare a platformei online Real Pav. In acelasi timp, puteti comanda pardoseala cu strat de quartz Real Pav prin contactarea reprezentantiilor firmei. Contactul se poate realiza fie utilizand pagina web mentionata, fie prin intermediul datelor ce sunt listate in cele ce urmeaza.

Real Pav, date de contact:

TELEFON:
+ 40 214 110 067 / +40 744 604 253

FAX:
+4 021/410.10.02

EMAIL:
office@realpav.ro
mihai.savastre@realpav.ro

ADRESA:
Str. Lt. Av. Negel, nr. 26, Sector 6 Bucuresti, ROMANIA

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.