Parkitrans Com – Arcuri lamelare pentru Mercedes, Volvo si Iveco

arcuri lamelareCauti arcuri lamelare compatibile cu remorci, camioane, semiremorci si alte tipuri de autoutilitare marca Iveco, Man, Renault, Mercedes, Volvo sau Scania? Raspunsul il gasesti la Parkitrans Com, companie care de peste 20 de ani are ca principal domeniu de activitate comercializarea de arcuri lamelare, foi de arc si placute de frana, pentru o serie variata de autovehicule.

Colaborarea cu  producatori importanti din domeniu face posibila oferirea unor produse de top, toate produsele disponibile in catalogul nostru fiind importate din tari ca Germania, Belgia si Franta.

Arcuri lamelare – Calitate in mers si siguranta

Arcurile sunt organe de masini care, prin forma lor si prin proprietatile elastice deosebite ale materialelor din care sunt executate, se deformeaza elastic sub actiunea unor sarcini exterioare, in limite relativ mari.

Arcurile lamelare se utilizeaza ca elemente elastice in suspensia vehiculelor, in general sub forma de arcuri deschise, simetrice, de tip trapezoidal sau parabolic, scopul lor fiind acela de a creste siguranta contra deraierii si de a imbunatati calitatea in mers. Acestea pot fi alcatuite dintr-o singura lamela sau din mai multe lame suprapuse, functionand simultan. Cu alte cuvinte, arcurile lamelare reprezinta coloana vertebrala a vehiculelor, fie ca este vorba de tractoare, remorci, vagoane, locomotive sau autoutilitare.

Rezistenta mare la rupere, limita ridicata de elasticitate, precum si rezistenta mare la oboseala reprezinta doar o mica parte din proprietatile unor arcuri lamelare. Practic, arcurile lamelare sunt cea mai importanta parte a suspensiei unui camion sau a suspensiei unui SUV.

Dincolo de toate acestea, achizitionand un sistem de suspensie cu arcuri lamelare de calitate, asiguri masinii o durata mai lunga de viata si faci economii evitand reparatiile.

Parkitrans Com – Arcuri lamelare importate din Germania, Belgia si Franta

Ai nevoie de arcuri lamelare pentru camionul tau? Cauti arcuri lamelare compatibile cu camioane, remorci, semiremorci si alte tipuri de autoutilitare marca Mercedes, Iveco, Man, Renault, Volvo, si multe altele? Parkitrans Com dispune de o gama diversificata de arcuri lamelare noi-noute, aduse din Germania, Belgia si Franta, fabricate de unii dintre cei mai importanti producatori de pe piata de profil, si anume: Schomacker, Weweler si Winkler.

Datorita acestor arcuri lamelare, transportul de marfa va ajunge in deplina siguranta la destinatie, indiferent de km parcursi. De ce? Odata utilizate, acestea aduc numeroase avantaje, cum ar fi:

– Imbunatatirea considerabila a confortului;

– Imbunatatirea controlului directiei;

– Imbunatatirea stabilitatii;

– Previn balansarea spre spate a masinii la demaraj;

– Atenueaza balansarea pe teren denivelat.

Parkitrans Com – Arcuri lamelare, foi de arc si placute de frane pentru camioane, remorci si autoutilitare

Companie cu sediul in Sibiu, Parkitrans Com are o experienta de peste 20 de ani in domeniul comercializarii de arcuri lamelare, foi de arc si placute de frane pentru camioane, remorci, autoutilitare si semiremorci. Oricand ai nevoie de aceste componente, Parkitrans Com iti sta la dispozitie, deoarece depozitul nostru are intodeauna piesele pe care le cauti.

Si pentru ca dorim sa oferim servicii complete clientilor, cu Parkitrans Com ai acces si la un service auto specializat, in care se verifica si se inlocuiesc arcurile si foile de arc. Aici se efectueaza toate operatiunile specifice unui astfel de atelier.

Acceseaza pagina noastra de internet pentru a consulta intreaga oferta Parkitrans Com si pentru a comanda arcuri lamelare la un raport optim calitate-pret.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.