Pell Amar Cosmetics – Crema de zi antistres pentru sanatatea pielii!

crema de zi antistresAstazi, mai mult ca oricand, produsele cosmetice joaca un rol din ce in ce mai important in viata noastra, a tuturor. Majoritatea produselor cosmetice sunt utilizate pentru curatarea, intretinerea si infrumusetarea pielii. Este important de stiut ca ele nu afecteaza structura sau functiile acesteia Produsele cosmetice se gasesc atat in farmacii, cat si in magazine, au preturi mai mici decat dermatocosmeticele. Cei multi dintre dumneavoastra cautati sa asigurati pielii un echilibru natural si o protectie sporita impotriva radiatiilor care pot reprezenta un pericol pentru sanatate. Ei bine, daca va aflati in aceasta postura, trebuie sa stiti ca Pell Amar Cosmetics va propune crema de zi antistres, care hidrateaza in profunzime si impiedica aparitia pigmentarii din cauza  expunerii la soare.

Crema de zi antistres, un produs cosmetic destinat pastrarii unei pieli sanatoase!

In special cand vorbim de partea feminina, trebuie sa spunem clar faptul ca pielea reprezinta o reflectare a unei stari de sanatate si a unui mod fericit de a trai viata. In prezent, femeilor le sunt dedicate numeroase posibilitati de ingrijire, o varietate de produse si tratamente cosmetice din ce in ce mai sofisticate care le ajuta sa aiba o piele frumoasa si sanatoasa.

In ceea ce priveste produsul Pell Amar Cosmetics, acesta este utilizat pentru curatarea, intretinerea si infrumusetarea pielii. Nu produce schimbari in structura sau in functiile pielii. Este aplicat pe pielea intacta si in alegerea lui se tine cont de tipul de piele si de gradul de imbatranire a acesteia. Crema de zi antistres Pell Amar Cosmetics contribuie cu succes la mentinerea echilibrului natural al pielii. Acest lucru se realizeaza prin protejarea acesteia fata de agresiunea factorilor de stres din mediul ambiant. Bazata pe o combinatie unica de componente active, aceasta crema protejeaza impotriva radiatiilor solare de tipul UVA si UVB. Nu in ultimul rand, aceasta crema ofera protectie impotriva radicalilor liberi, mentine hidratarea naturala a pielii si impiedica pigmentarea.

Ingredientele, capitolul care face din crema de zi antistres un produs special!

In compozitia produselor cosmetice se regasesc substante sintetice sau naturale, coloranti cosmetici, conservanti, parfumuri, filtre ultraviolete care asigura realizarea unor produse de calitate care sa nu afecteze sanatatea consumatorilor. Referitor la extractele care intra in componenta cremei de zi Pell Amar, acestea joaca un rol fundamental in obtinerea unor rezultate uimitoare. Extractul de seminte de floarea soarelui, uleiul de catina, extractul Pell Amar si colagenul de origine marina contribuie la conservarea functiilor si structurii pielii si la pastrarea echilibrului hidric al acesteia.

Care sunt principiile active ale acestor ingrediente? Ei bine, trebuie spus ca extractul din seminte de floarea soarelui expuse continuu la lumina solara stopeaza deteriorarea ireversibila a componentelor pielii, uleiul de catina este un excelent emolient, ajuta la pastrarea echilibrului hidric al pielii, in timp ce colagenul de origine marina are un rol important in procesul de hidratare si refacere a pielii.

Daca e sa vorbim de modul de utilizare, trebuie spus ca aceasta crema de zi antistres se aplica pe tenul curat, prin masaj usor pe fata, gat si decolteu, pentru a asigura protectie pe timpul zilei. Se poate utiliza de asemenea si ca suport pentru fard.

Un important producator de biocosmetice, Pell Amar Cosmetics este o societate romaneasca ce incearca sa valorifice beneficiile namolului sapropelic asupra pielii. Brandul este deja cunoscut pentru liniile de cosmetice de regenerare si anti-imbatranire, curatare si purificare a pielii, ingrijire corporala si igiena orala.

Date de contact:

Sediu: Sat Baile, nr. 8-9, Comuna Balta Alba, Judetul Buzau

Telefon: 0372775728

Fax: 0337815286

Informatii detaliate despre procesul de comanda online:

Telefon: 0760.293.467

Email: magazin@pellamar.com

Informatii parteneriat pentru vanzarea produselor Pell Amar:

Telefon: 0766 076 431

Email: office@pellamar.com

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.