Pensiune Rozeclas, pentru o vacanta de vis in Oradea

Pensiune RozeclasDaca sunteti pe cale sa plecati intr-un sejur colindand meleagurile pitoresti din Romania, sau daca vreti sa vizitati Oradea si imprejurimile, atunci cu siguranta sunteti in cautarea unui loc de cazare ieftin si confortabil. Chiar daca poate nu credeti ca puteti gasi confort, servicii de calitate si preturi accesibile in acelasi loc, personalul pensiunii Rozeclas vine sa va contrazica cu oferte greu de refuzat. Pentru mai multe detalii si pentru a vizualiza oferta detaliata pusa la dispozitie, cititi randurile de mai jos.

Oradea este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania si asta chiar daca nu vine incarcat cu o istorie bogata precum Brasovul, Sighisoara sau Timisoara. Obiectivele turistice sunt numeroase, baile Felix fiind in imediata apropiere a orasului. In Oradea puteti vizita o serie de biserici si muzee (Bazilica Romano-Catolica, Biserica cu Luna, Biserica ordinului Miseri,Muzeul Ady, Biserica Reformata si multe altele), o diversitate de palate (Palatul Stern, Palatul Apolo, Palatul Poinar, Palatul Ulmann, Palatul Vulturul Negru, etc), cetatea Oradea, precum si teatrul sau bazarul.

Desigur principala atractie o reprezinta statiunea baile Felix care strange un numar din ce in ce mai mare de turisti atat straini cat si romani ce vin pentru diverse proceduri de tratament sau pentru relaxare. Statiunea a fost recent renovata din fonduri Europene asadar puteti gasi confort si calitate la preturi scazute.

Pensiunea Rozeclas este amplasata intre Oradea si Sinmartin fiind in apropiere de oras dar si de statiunea cu bai termale, asadar o sa puteti vizita si obiectivele turistice principale din oras dar o sa puteti ajunge rapid si usor la Baile Felix pentru a va relaxa dupa o zi incarcata si extenuanta. Pensiunea este amplasata intr-un loc linistit, departe de agitatia orasului in care va puteti relaxa in liniste alaturi de cei dragi. Pensiunea Rozeclas dispune de restaurant propriu si parcare asadar, toate facilitatile le puteti regasi in acelasi loc.

Preturile practicate sunt avantajoase (70 RON pentru camera dubla TWIN, 100 RON pentru camera cu trei paturi si 80 RON camera cu pat matrimonial). Pensiunea se poate inchiria si integral caz in care se va garanta acces la bucataria restaurantului. Puteti face rezervari si pentru Craciun sau Revelion pretul de inchiriere pentru aceasta perioada fiind de 80 RON / 2 persoane / noapte (de Craciun) respectiv 120 RON / 2 persoane / noapte (revelion). Rezervarile se fac din timp iar plata se poate realiza atat prin numerar cat si prin card bancar; se accepta si tichete de vacanta iar pentru inchirierea de catre grup organizat tarifele se pot negocia.

Dupa cum puteti vedea preturile sunt mai mult decat avantajoase iar confortul este ireprosabil, similar cu serviciile prestate de personalul imobilului. Daca doriti mai multe informatii privitoare cu serviciile de cazare si de restaurant disponibile, nu ezitati si contactati personalul Pensiunii Rozeclas utilizand datele de contact de mai jos. Pentru a vizualiza poze cu camerele ce pot fi inchiriate sau daca doriti mai multe detalii legate de pensiune, amplasarea acesteia si lista serviciilor disponibile, accesati site-ul oficial al vilei.

Pensiune Rozeclas, contact:

Telefon fix: +40 359 464003
Telefon Mobil: 0740 122 363
Adresa: Sinmartin, DN76, Str. Zona ANL nr. 2/R, Bihor, Romania

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.