Pentru amenajari interioare apartamente, alege Art Deco Zone!

56f00ea4259957dc6c64e3def869dd1aDaca sti proprietarul unui apartament si doresti sa ti-l amenajezi asa cum ai visat, Art Deco Zone, firma amenajari interioare apartamente, este solutia ideala! Echipa specializata in domeniu iti va amenaja apartamentul in locuinta perfecta. Este foarte important ca apartamentul sa te reprezinte, sa spuna cate ceva despre personalitatea ta si nu in ultimul rand sa fie functional. Pentru toate aceste lucruri Art Deco Zone – firma amenajari interioare apartamente, iti vine in ajutor.

Cu o lunga experienta in domeniul amenajarilor interioare, firma vine in intampinarea clientilor din toata tara cu servicii all inclusive (la cheie) de design interior dar si solutii personalizate, satisfacand astfel cele mai exigente gusturi si cerinte ale celor mai pretentiosi clienti. Prin amenajarile interioare all inclusive, specialistii Art Deco Zone se vor ocupa de la A la Z de tot ceea ce tine de amenajari interioare, si anume (montaj intalatii electrice, montaj ferestre termopan, recompartimentari, montaj parchet laminat, si lista poate continua). Lucrarile sunt realizate pe baza unui proiect 3D discutat in prealabil cu clientul.

Pentru ca apartamentul tau sa arate ca in reviste, apeleaza la Art Deco Zone- firma amenajari interioare apartamente!

Art Deco Zone, firma de amenajari interioare apartamente, este intotdeauna la curent de noile tendinte in materie de amenjari interioare. Si orice firma specializata in acest domeniu trebuie sa fie la curent cu tot ceea ce tine de amenajari interioare, la fel cum este si Art Deco Zone. Printre noile tendinte de amenjari interioare apartamente, se numara:

  • stilul rustic, eco si stilul retro
  • culorile care predomina in anul acesta, sunt gri si vernil pentru stilul retro, mov si mustar, violet, roz, albastru insa culoarea vedeta a este marsala.
  • pentru amenajrile interioare se utilizeaza numai materiale de origine naturala, cum ar fi: lemnul, metalul si piatra naturala.

Aceste materiale sunt cele mai utilizate in acest an. La categoria lemnului, se va folosi lemnul vechi si reciclat, lemn nobil iar la capitolul piatra naturala se va utiliza marmura alba, acesta potrivindu-se perfect pentru amenajarea bailor si bucatariilor

  • reciclarea face si ea parte din planul amenejarilor interioare .Daca ai un obiect vechi de care ai si uitat, nu il arunca deoarece acesta poate deveni punctul de atractie al unei incaperi

Pentru amenajari interioare apartamente cu un rezultat final deosebit, Art Deco Zone iti vine in ajutor!

Art Deco Zone, firma de amenajari interioare apartamente vine in ajutorul pentru ati indeplii visul. Cu ajutorul echipei tinere, specializate in domeniu si cu exceperienta in amenajari interioare, apartamentul ta va arata asa cum ti-ai dorit. Indiferent de ideile pe care le ai, Art Deco Zone ti le va pune in practica. Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, la un pret atractiv, alege Art Deco Zone, firma de amenajari interioare apartamente.

Pentru mai multe informatii acceseaza pagina web www.artdecozone.ro. Firma specializata in domeniul amenajarilor interioare isi asuma raspunderea in ceea ce face, garantandu-ticalitatea serviciilor pentru ca tu sa fii multumit de rezultatul final al lucrarii.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate si preturi atractive in domeniul amenjarilor interioare, apleleaza cu incredere la Art Deco Zone!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.