Pentru cabine modulare, apeleaza intotdeauna la New Design Composite!

cabine modulareEsti in cautarea unui furnizor de cabine modulare? New Design Composite te asteapta cu o gama variata de astfel de produse pe care tu sa le folosesti pentru diferite intrebuintari. Cabinele modulare se gasesc in special pe santierele de lucru, in preajma companiilor cu domenii de activitate dintre cele mai diverse cu ocazia unor evenimente, pe langa punctele de control vamal etc.

Aceste cabine modulare constituie o alegere perfecta daca tinem cont de faptul ca sunt fabricate din materiale extrem de rezistente, sunt izolate, pot fi intrebuintate pentru perioade de timp mai lungi sau temporare, iar in ceea ce priveste facilitatile, pot dispune de echipamente utile pentru persoanele care se vor folosi de ele.

De ce sa ai in vedere achizitionarea unor cabine modulare?

Cum am aflat si de la inceput, aceste cabine modulare se dovedesc de un real folos daca detii o afacere si vrei sa iti cumperi o astfel de cabina pentru un punct vamal, pentru un chiosc de ziare si reviste sau pentru bilete la un teatru, de tramvai, troleu etc, pentru servicii de paza si protectie, pentru o parcare privata, pentru un punct de informare turistic etc.  Pe langa acest lucru, toate cabinele modulare oferite de cei de la New Design Composite sunt extrem de usor de instalat, de intretinut si de utilizat.

La baza acestor cabine modulare stau mai multe piese componente. In primul rand, este vorba despre panourile din placi de poliester armat cu sticla. Spuma poliuretanica care a fost injectata in interiorul fiecarei placi are un rol in izolatie, in timp ce stratul care acopera exteriorul contine un pigment care protejeaza foarte bine de razele solare. Apoi, cabinele dispun si de usi si ferestre din aluminiu vopsite in camp electrostatic: in functie de preferintele tale, poti alege dintr-o varietate de culori pentru aceste componente. In cabina modulara pot fi montate prize, lampi, sigurante, intrerupatoare etc.

Daca vei alege sa iti achizitionezi cabine modulare de la New Design Composite, trebuie sa stii ca fiecare cabina comercializata este prevazuta cu cabina de dus si toaleta individuala, niste facilitati indispensabile. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la coroziune si la izolatie: toate sunt rezistente, durabile, cu o durata de viata mare si sunt izolate atat fonic cat si termic, iar in functie de preferintele clientului, pot dispune si de copertine impotriva ploii, jaluzele speciale, parasolare etc. Cu toate acestea, pretul pe care va trebui sa il platesti pentru aceste constructii este unul destul de mic si de nerefuzat.

Cabine modulare de la New Design Composite

New Design Composite este o companie cu experienta vasta in realizarea si comercializarea de produse care se bazeaza pe rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla, sau alte materiale compozite asa cum este cazul spumei poliuretanice rigide. Gama de produse fabricate este variata si cuprinde cabine modulare, fose, statii de epurare, modele de rezervoare, toalete ecologice, separatoare pentru amidon, izolatii termo, fono si hidro-ignifuge etc. Tinand cont de fiecare solicitare venita din partea clientilor, firma ofera solutii inovatoare si avantajoase in cel mai scurt timp. Pentru mai multe informatii, ia legatura cu reprezentantii New Design Composite.

New Design Composite iti pune la dispozitie cabine modulare pentru intrebuintari dintre cele mai diverse!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.