Pentru ce este folositor acest adeziv parchet

adeziv parchet

Dacă nu vi s-a întâmplat să cumpărați parchet dintr-un anumit model pentru a vă modifica încăperea și ați uitat să vă achiziționați adeziv parchet totul se poate rezolva cu ajutorul  www.decolandia.ro .

Aici vă sunt exemplificate cele mai bun tipuri adeziv parchet care sunt pe bază de dispersie,și au o rezistență de încleiere foarte mare, pentru lipirea bucăților de parchet.

Chiar dacă punem accent pe adeziv parchet, el are câteva caracteristici foarte importante pentru a vă da un ajutor dumneavoastră dar și echipei cu care colaborați, acest adeziv fiind pe bază de dispersie acrilică fixează placa de parchet într-un mod foarte ușor, și fiind  fără solvent el nu afectează parchetul, ci are o aderență bună și lipitura este de tip elastic.

Adeziv parchet?

Probabil de multe ori ne-am întrebat de ce să punem parchet în locuință, dar de foarte multe ori ne-am gândit că e timpul să vă puneți parchet în casă, el trebuie fixat cu acest adeziv parchet pentru că este foarte bun. Odată cu tehnologia nu mai putem avea pe jos covoare de pe vremea bunicii, deoarece nu dau bine ochiului.

Punerea acestui parchet are un aspect foarte plăcut ochiului care exprimă o oarecare căldură.

Putem spune că un rol important dat de adeziv parchet îl are lucrul făcut de echipa care se ocupă cu fixarea parchetului sau chiar a dumneavoastra, datorită îndemânării pe care o aveți. Datorită esențelor autohtone, procesul de fixare de la început nu atinge satisfacția dumneavoastră, doar că dacă nu aveți experiență în așa ceva,și trebuie să aveți toate cunoștiințele culese din diferite părți până în momentul de față și pentru a vă da seama prin muncă dacă sunteți bun, puteți începe cu fixarea cu adeziv parchet.

Fiindcă acest adeziv parchet nu conține apă și nu afectează parchetul., odată cu folosirea  adezivului, performanța de care dați dovată crește odată cu satisfacția după vederea prograsului pe care l-ați dobândit.

După lipirea acestui adeziv parchet cât trebuie așteptat?

Deoarece în momentul lipirii acestui adeziv parchet trebuie știut că lipirea se face pe suprafețe absorbante, de exemplu pe benton sau pe ciment, detalii sunt mult mai folositoare dacă vă documentați înainte de a folosi adezivul.

După ce ați lipit cu acest adeziv parchet, puteți trece peste parchetul pus doar după doar 6-7 ore, iar podeaua nu trebuie să aibă o temperatură mai mică de 15oC.

Dacă doriți să faceți o lipire mai simplă trebuie așezat parchetul pe adeziv pentru a se putea fixa mai bine și trebuie să aveți o mișcare foarte ușoară de alunecare pentru a nu lipi parchetul cum nu trebuie.

Putem spune că acest adeziv este special pentru montarea pardoselilor din lemn a parchetului, deoarece din aceste esențe autohtone, adică fag, stejar, nuc sau esențe exotice, dacă nu sunteți atenți, ele fiind sensibile, s-ar putea să stricați placa de parchet.

Acest adeziv parchet trebuie să se depoziteze în spații uscate și răcoroase pe o durată de 12 luni de la data fabricației.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.