Pentru confort termic sporit, alege aparate aer conditionat Daikin!

FTXV25AB-RXV25AB-500x500Fie vara, fie iarna, aparate aer conditionat Daikin pe care le gasesti de cumparat in magazinul online Cumperi Ieftin sunt solutia potrivita pentru confort sporit pentru tine si familia ta. Acestea sunt aparate de aer conditionat robuste, durabile, de a caror versatilitate te vei bucura pentru foarte multi ani.

Aparate aer conditionat Daikin au grija de aerul in care traiesti inca de la inceputuri!

Aerul este esential pentru existenta noastra, iar rolul Daikin este acela de a-l proteja, un rol pe care intreaga echipa si l-a asumat inca din anul 1924 cand s-a infiinat compania. In tot acest timp, Daikin s-a dedicat cu pasiune depasirii tuturor provocarilor in ceea ce priveste obtinerea unui aer mai bun. Astfel, Daikin a devenit lider in productia de aparate aer conditionat.

Datorita tehnologiei de ultima ora, Daikin poate livra produse deosebite si solutii moderne pentru a-ti asigura tie si familiei tale confort maxim. Aceasta a fost, este si va fi intotdeauna misiunea Daikin!

Cum a reusit Daikin sa devina producator de frunte in lumea intreaga de aparate aer conditionat Daikin? In spatele succesului se afla o conditie unica, climatul diferit din Japonia care da nastere la 4 anotimuri diferite, deci la 4 nevoi diferite in ceea ce priveste aerul. Sa nu uitam si de ingieniozitatea echipei. Astfel tehnologia pentru aer conditionat de la Daikin a ajuns nr. 1 in lume.

Care sunt beneficiile acestei tehologii in ceea ce priveste aerul conditionat? Amintim despre:

  1. Tehnologia inverter. Ce este aceasta? Un invertor este o tehnologie ce-ti permite sa economisesti energia aparatelor de aer conditionat printr-un control eficient a vitezei motorului. Cand temperatura ambientala depaseste temperatura setata, aparatele de aer conditionat Daikin pornesc si se adapteaza necesitatilor. In cazul in care temperatura scade sub cea setata de tine, aparatele de aer conditionat pornesc si incalzesc incaperea. In cazul tehnologiei de tip inverter, temperatura se regleaza modificand viteza motorului, fara ca tu sa apesi pe ON sau OFF. In acest mod poti face economii serioase la energia electrica cu pana la 30%;
  2. Pompele de caldura. O pompa de caldura este o tehnologie moderna ce te ajuta sa economisesti energie si transmite caldura fara ca tu sa generezi nevoia de caldura. Astfel pompele controleaza caldura prin transferul de temperatura;
  3. R-32. Este vorba despre un agent frigorific de noua generatie ce transporta caldura eficient si are un impact mai mic asupra mediului inconjurator.

Achizitioneaza si tu aparate aer conditionat Daikin de la Cumperi Ieftin

Aparate aer conditionat Daikin se pot cumpara acum si ieftin, si usor. De unde? De la Cumperi Ieftin, un magazin online, ce te tenteaza cu diferite modele de aparate aer conditionat Daikin de top.

Toate aceste aparate de aer conditionat sunt dotate cu tehnologia inverter ce te ajuta sa faci serioase economii la factura de energie si-ti sunt oferite acum si la super preturi, reducerile fiind mai mult deca atragatoare.

Pe langa design modern, operare silentioasa si clasa energetica eficienta, aparatele de aer conditionat iti sunt livrate gratuit pentru Bucuresti si contra cost oriunde in tara. Ia legatura cu echipa Cumperi Ieftin si bucura-te de calitate garantata de celebrul brand Daikin!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.