Pentru izolatii de calitate, alege spuma poliuretanica de la Termopol!

spuma poliuretanica

Spuma poliuretanica este un material realizat pe loc ce garanteaza o izolatie termica perfecta! Poliuretanul este foarte utilizat in constructii datorita proprietatilor pe care le detine, si anume: izolator termic, fonic, regleaza umiditatea si are rol de protectie impotriva mucegaiului si a substantelor nocive.

In cazul in care esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie spuma poliuretanica la un pret accesibil, atunci apeleaza cu incredere la Termopol!  Compania are ca principal domeniu de activitate executarea lucrarilor de orice fel cu ajutorul spumei poliuretanice. In plus, compania ofera clientilor atat mana de lucru instruita cat si toate informatiile referitoare la originea produsului, tipurile de izolatie realizate cu ajutorul spumei poliuretanice, informatii despre proprietatile acestui material, de exemplu: influenta spumei poliuretanice asupra sanatatii, aderenta acesteia, durabilitatea, rezistenta mecanica si lista poate continua.

Spuma poliuretanica este cea mai eficienta solutie in materie de izolatii, avantajele acestui material fiind numeroase si adaptate cerintelor actuale.

De ce sa apelezi la Termopol pentru spuma poliuretanica?

Izolatiile acoperisurilor realizate cu spuma poliuretanica reprezinta o alternativa mult mai eficienta decat izolatiile obtinute cu ajutorul vatei minerale sau vata din sticla. In functie de tipul de acoperis, spuma poliuretanica se poate aplica pe orice suprafata: pentru acoperisul conventional ( izolarea se realizeaza deasupra termoizolarii) si pentru acoperisul inversat (  izolarea termica se face sub impermeabilizare).In plus, spuma poliuretanica se poate aplica atat pentru izolatia cladirilor vechi cat si pentru cele noi. Suprafata pe care urmeaza sa fie aplicat acest material, se poate tencui sau placa ulterior.

Spuma poliuretanica poate fi utilizata atat pentru sali de sport, constructii industriale, case din lemn, depozite, hale, camere frigorifice, blocuri, vile, constructii cu suprafete curbe, etc.

Alegand spuma poliuretanica de la Termopol te vei putea bucura de numeroasele avantaje pe care aceasta le prezinta, si anume:

  • previne dezvolatarea ciupercilor si bacteriilor
  • este rezistenta la acizi, uleiuri, la atacul rozatoarelor etc.
  • poate fi aplicata pe orice suprafata inclinata, mai ales pentru tavane si pereti
  • asigura un aspect placut, pastrandu-si estetica pentru o perioada indelungata de timp
  • este un material usor
  • se aplica usor intr-un interval de timp scurt
  • factorul de izolare este ridicat
  • asigura o izolare perfecta atat termica cat si fonica a mansardelor si a acoperisurilor
  • ajuta la pastrarea caldurii din locuinta/ casa

Esti in cautarea unei companii serioase care sa-ti ofere spuma poliuretanica de calitate si la un pret avantajos? Raspunsul il reprezinta Termopol!

Izolatia termica si izolatia fonica joaca un rol foarte esential in confortul unei case. In prezent, foarte multe cladiri vechi sunt supuse lucrarilor de reparatii pe baza de spuma poliuretanica. In plus, spuma poliuretanica te va ajuta sa economisesti energie, costurile facturilor fiind reduse.

Cladirile care sunt izolate cu spuma poliuretanica au un randament mult mai ridicat fata de cele care au fost izolate cu alt tip de spuma.

Profesionistii companiei Termopol folosesc numai materiale de inalta calitate, moderne si ecologice pentru realizarea izolatiilor.

In concluzie, daca vrei sa te bucuri de o temperatura optima si o izolatie fonica corespunzatoare, alege spuma poliuretanica de la Termopol.

 

Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza pagina web www.termopol.ro sau contacteaza direct reprezentantii – 0766 521 671/ 0748 883 999.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.