Pentru locuinta ta – designer amenajari interioare de la idecorate.ro

536cfd10b6c11028e476b932da3237ffIa legatura cu un specialist si amenajeaza-ti locuinta conform noilor tendinte! Daca nu ai timp si rabdare sa te ocupi de proiect indeaproape, iti sta la dispozitie un designer amenajari interioare de la idecorate.ro!

Servicii complete de la designer amenajari interioare

Iti doresti ca locuinta sa fie aranjata ca-n revistele de specialitate? Vrei sa te bucuri de un decor ultra modern? Esti o persoana careia ii place stilul romantic, dar nu se pricepe la asortarea si potrivirea materialelor? Nu-i nimic! Cere ajutor de la idecorate.ro! Un designer amenajari interioare de aici va face toata treaba in locul tau!

Mai intai, el va veni acasa la tine, va masura spatiul si il va evalua. Apoi, in functie de ce anume iti doresti, va schita proiectul. Spre exemplu, daca iti doresti mai multa lumina in locuinta, intrucat ferestrele nu-ti asigura necesarul, el iti va propune un decor mai deschis la culoare, utilizarea catorva oglinzi si, bineinteles, montarea unor veioze, lampe sau becuri suplimentare.

De ce sa lasi toata treaba pe mana unui designer amenajari interioare de la idecorate.ro? Pentru ca:

– nu te costa mult. Daca te-ai ocupa tu de proiect, ai pierde timp si bani, nu ai sti ce anume sa cumperi, nu ai avea cunostintele necesare pentru a identifica produsele de care ai nevoie s.a.m.d.;

– rezultatul final va fi pe masura asteptarilor tale. Avand studii si experienta in domeniu, echipa de la idecorate.ro se pricepe la ales materiale si la folosirea lor astfel incat sa realizeze decorul pe care si-l doresc clientii;

– intotdeauna se tine cont de preferintele si conditiile clientului. Tocmai de aceea, proiectul este schitat impreuna cu acesta, iar la fiecare modificare necesara, el este anuntat in prealabil.

Amenajari interioare – de la A la Z

Uita-te cu atentie prin casa si noteaza ce iti place si ce ai vrea sa schimbi. Pune apoi mana pe telefon si solicita ajutor de la un designer amenajari interioare din echipa idecorate.ro. Mai intai, acesta se va deplasa in teren si va evalua cu atentie spatiul pe care il va rearanja. Fotografiile si masuratorile vor fi incluse intr-un dosar special, facand parte din releveu. Apoi, el va discuta cu tine despre proiect. Acum trebuie sa-i spui cum vezi tu spatiul, ce vrei sa pastrezi din decorul actual, ce crezi ca e nevoie sa fie schimbat, cum vei folosi spatiul etc. Dupa aceste doua etape, iti va propune doua-trei variante de amenajare a spatiului. Avantajos, printre altele, este si faptul ca vei putea vedea planurile in 2D si 3D, astfel incat vei putea interveni cu mici modificari, daca e necesar. Apoi, dupa ce toate detaliile sunt stabilite, sunt achizitionate produsele necesare de la partenerii idecorate.ro si se demareaza proiectul propriu-zis de reamenajare.

Lasa-ti locuinta pe mana unui designer amenajari interioare! De ce sa-ti irosesti concediul cautand materiale in magazinele bricolaj si lucrand de zor la decor, cand de acest lucru se pot ocupa profesionistii? Profita de oferta generoasa de pe idecorate.ro si cheama-i pe mesteri la tine acasa! Intr-un timp foarte scurt, locuinta ta va avea o cu totul alta infatisare, mult mai frumoasa!

Date de contact

Adresa: Bucuresti, bdul. I.C. Bratianu, nr. 44 BIS, Sector 3

Telefon: 0733.978.355

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.