Pentru produse metalurgice de cea mai buna calitate, apeleaza cu incredere la Senal Com!

produse

Produsele metalurgice sunt foarte utilizate in diferite domenii precum: domeniul contructiilor, instalatiilor, prelucararile mecanice si multe alte domenii care folosesc acest tip de produse. Pentru a intra in posesia unor produse metalurgice de inalta calitate, trebuie sa apelezi la un producator de incredere, care sa iti ofere ceea ce ai nevoie, iar raspunsul vine de la Senal Com!

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Senal Com are ca principal obiect de activiatate comertul cu produse metalurgice. Acestea constau in tevi laminate fara sudura si tevi din otel sudate.  Compania colaboreaza cu parteneri de renume pe piata de specialitate, precum : T.M.K. Artrom Slatina, grupul TMK, lider  mondial in aceasta activitate. Produsele metalurgice comercializate sunt de foarte buna calitate, respectand cele mai inalte standarde si avand diferite intrebuintari in mai multe domenii.

Oferta companiei Senal Com este foarte variata, cuprinzand produse metalurgice realizate in acord cu standardele de calitate europene. In oferta, clientii vor gasi  tevi laminate fara sudura, pentru boilere, schimbatoare de caldura ( pentru temperaturi scazute), conducte, instalatii, cilindrii hidraulici, tevi sudate rotunde  de precizie,  tevi patrate si oteluri rotunde laminate la cald, potrivite pentru lucrari de sudare, in constructii, etc.

Produsele metalurgice comercializate de Senal Com sunt fabricate pentru a rezista la factorii de mediu, coroziune si alti factori daunatori, pentru o durata de viata indelungata.

Produse metalurgice de la Senal Com –caracteristici!

Metalurgia este o ramura foarta dezvoltata, produsele realizate fiind folosite pentru diferite aplicatii. Senal Com vine in intampinarea clientilor cu trei categorii de produse metalurgice, fabricate pentru a satisface cele mai exigente nevoi si cerinte.

Tevile sudate pe care le puteti achizitiona de la Senal Com, reprezinta cea de-a doua categorie de produse metalurgice. Acestea sunt utilizate de regula in scopuri structurale dar si pentru transportarea gazelor naturale, etc. Acestea se pot suda longitudinal ori elicoidal, in functie de necesitatile clientului. Ultima categorie de produse metalurgice o reprezinta otelul laminat.  Acesta se foloseste la fabricarea pieselor auto dar si la diverse lucrari de sudura deoarece este foarte usor de sudat si modelat, insa se mai poate folosi si pentru alte aplicatii.

Datorita proprietatilor deosebite pe care le au produsele metalurgice din cadrul Senal Com, utilizarea acestora va garanta succesul lucrarii dumneavoastra.  Datorita personalului calificat si cu experienta in domeniu, fiecare produs se ridica la standardele impuse de client si colaboratori. Produsele metalurgice sunt fiabile, de inalta calitate si mai mult decat atat, pot fi prelucrate in asa fel incat sa indeplineasca cerintele fiecarui client.

De unde poti achizitiona produse metalurgice?

Daca sunteti interesati de achizitionarea unor produse metalurgice, aruncati o privire pe oferta Senal Com sau accesati pagina web www.senal.ro .

Senal Com este unul dintre cei mai importanti comercianti de produse metalurgice din Romania. Seriozitatea si loialitatea sunt punctele forte ale companiei, incercand sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale fiecarui client.

Pentru comenzi sau informatii suplimentare puteti contacta reprezentii – 0731 328 311. Acestia vor raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite din partea oricarui client.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.