Pentru suprafete rezistente, alege pardoseli din PVC!

4d254a7bc9a882f028a4614b5df3180fAtunci cand esti pus in situatia de a te ocupa de amenajarean unui spatiu, fie ca expert in constructii sau decoratiuni interioare, fie ca proprietar sau utilizator al acelui spatiu, esti foarte atent la alegerile pe care le faci. Sunt doua aspect importante pe care trebuie sa le iei in considerare: aspectul estetic si aspectul functional. Altfel spus, e foarte important felul in care va arata acel spatiu, dar la fel de important e ca modul in amenajarea lui sa se tine cont de modul in care va fi folosit. Toate piesele de mobilier, echipamentele I obiectele trebuie sa fie utile.

In spatii industriale, in sedii de companii, in institutii si in alte locuri precum cantine, restaurant si sali de asteptare nimeni nimeni nu isi doreste sa vada multe obiecte sau elemente decorative inutile. Fiecare obiect care se afla acolo trebui sa fie acolo cu un scop. Acelasi lucru e valabil si pentru locuinte. Sunt apreciate mai degraba casele cu mobilier putin, care nu ocupa mul spatiu, decat aglomerarile de obiecte inutile.

Cand intrem pentru prima data intr-un spatiu, fie ca e public sau privat, fie ca e o sala de asteptare cu multi oameni, o hala industriala sau casa cuiva, ne facem o prima impresie pozitiva sau negativa. Altfel spus, ne place sau nu. Prima data observam mobila, dar nici culoarea peretilor sau a pardoselii nu ne lasa indiferenti.

Daca vrei ca podeaua din spatiul pe care il amenajezi sa arate foarte bine, dar in acelasi timp sa fie rezistenta si sa isi pastreze aspectul in timp, alege pardoseli PVC de la Linosol Design.

Pardoseli PVC potrivite pentru orice spatiu interior

Compania bucuresteana Linosol Design poate deveni partenerul de incredere al celor care stiu cu exactitate cum vor sa arate pardosela dintr-un anumit spatiu sau, dimpotriva, au nevoie de consilierea unor specialisti. Firma furnizeaza pardoseli PVC pentru locuinte, sedii de companie, sali de asteptare, sedii de institurii, cantine, spitale, bucatarii ale restaurantelor, cabinet medicale si clinici.

Toti cei interesati pot sa beneficieze de pardoseli PVC marca Tarkett de la Linosol Design. Firma nu furnizeaza doar pardoseli PVC, ci si sape autonivelante, linoleum natural, rasina prin turnare, material de reparatii rapide, amorse pentru sape autonivelante, plinta parchet, vopsea epoxidica, adezivi pentru covor PVC, parchet triplu stratificat din lemn marca Tarkett, vopsea poliuretanica, machete si parchet laminat Egger.

De ce e avantajos sa alegi pardoseli PVC?

Pentru spatii intens circulate e indicat sa alegi pardoseli PVC si nu alte tipuri de pardoseli. Aceste pardoseli PVC rezista la uzura si aspectul lor nu se degradeaza in timp. Sunt, deci, potrivite pentru sali de asteptare, spitale, gradinite, scoli, sali de sport, camine de batrani si cantine.

Pardoselile din PVC sunt antiderapante, deci asa ca sunt potrivite pentru spatiile in care se joaca si alearga copiii sau in cele in care circula multe persoane varstnice. Sunt suprafete antibacteriene si sunt foaret usor de intretinut. Pentru curatarea lor nu sunt necesari detergenti speciali sau costisitori.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.