Perdea de lumini pentru sarbatori fericite!

Perdea de lumini pentru sarbatori fericite!Cu siguranta ca te intrebi de ce se scriu articole cu tematica de iarna, cum este si acesta despre perdea de lumini, in miezul verii. Ei bine, stii celebra zicatoare din popor care suna cam asa: “Fa-ti iarna car si vara sanie!”.

Asa suntem si noi acum, ne pregatim pentru iarna si pentru minunatele sarbatori de iarna inca din timpul verii. Sau, mai exact, punem la cale inca din iunie impodobirea casei noastre cu perdele de lumini, atat pe interior, cat si pe exterior, astfel incat copiii si sufletele noastre de copil sa se bucure de magia care se naste in preajma Craciunului odata cu Nasterea Domnului.

Perdea de lumini – accesoriul care nu se va demoda niciodata!

 

Stii ce nu se va demoda niciodata, dar niciodata? Perdelele de lumini pe care le folosesti sa-ti impodobesti casa in timpul sarbatorilor de iarna. Aceste perdele de lumini le poti utiliza si in interior, amenajand cu grija si mult bun gust incaperea in care va trona maria sa Bradul sau ferestrele de la incaperile copiilor, dar si la exterior, infrumusetand fatada casei si dandu-i un aspect deosebit de sarbatoare.

Ce poate fi mai frumos decat o casa luminata din cap pana–n picioare cu luminite multe si colorate, asteptandu-l pe Mos Craciun? Nimic, ar spune copiii intr-un glas, iar noi tindem sa le dam dreptate.

In acest sens iti dam si tie o idee geniala sau mai degraba un pont: Decoratiuni de Craciun. Este vorba despre o firma care-ti poate pune la dispozitie tot timpul anului perdele de lumini la preturi mai mult decat atragatoare.

Perdea de lumini de la Decoratiuni de Craciun

Perdelele de lumini de la Decoratiuni de Craciun sunt realizate pe mai multe siruri si functioneaza cu becuri de tip LED. Forma de plasa, ce poate avea felurite dimensiuni, are un aspect foarte placut, estetic si va incanta privirile tuturor trecatorilor.

Unde se pot folosi perdelele de lumini de la Decoratiuni de Craciun? Pentru decorarea fatadelor de resedinte, pentru balcoane, ferestre, vitrine, pensiuni, restaurante sau hoteluri. Ele se pot utiliza si la exterior, dar si la interior, creand o atmosfera de basm.

Nu-ti fa probleme din cauza zapezii sau a prafului de afara, perdelele de lumini de la Decoratiuni de Craciun sunt protejate, avand un factor de protectie IP 44, ceea ce te asigura ca nu se vor strica si le poti utiliza pentru foarte multi ani de la achizitie.

Decoratini de Craciun iti ofera dimensiuni variate, in functie de necesitatile tale:

– Perdele de lumini avand dimensiunea de 2 X 4 metri si 800 de beculete LED. Aceasta este varianta mare, ideala pentru decorurile exterioare;Perdea de lumini pentru sarbatori fericite!1

– Perdele de lumini avand dimensiunea de 2 X 1 metru sau 2 X 1.5 metri, prevazuta tot cu beculete LED, insa mai putine ca numar.

Iar in ceea ce priveste consumul de energie nu va trebui sa-ti bati capul. Faptul ca aceste perdele functioneaza cu beculete de tip LED se va simti la factura de curent, adica aceasta va fi aproape neschimbata, caci consumul este insesizabil.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege perdea de lumini de la Decoratiuni de Craciun. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Decoratiuni de Craciun? Pentru detalii, suna la numarul 0752-269.898.

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.