PGC Security: Sisteme de manageriat securitate Targu Mures

pgc1Obstacolele pe care organizatiile le intampina in realizarea obiectivelor si a scopurilor propuse sunt rezultatul nerespectarii de conditii de calitate, cel mai adesea, a conditiilor de mediu, cat si a celor de siguranta, securitate si sanatate a personalului. Nu trebuie omisa nici securitatea informatiilor. Astfel, necesitatea integrarii tuturor acestor domenii a determinat aparitia unui sistem integrat de management, adica manageriat securitate.

Integrarea unui sistem de manageriat securitate are numai avantaje

Un sistem de manageriat securitate reprezinta o abordare manageriala nu numai logica, ci si sistematica, astfel incat se pot lua decizii strategice si operationale luandu-se in considerare aspectele esentiale pentru functionarea eficienta a unei organizatii.

Astfel, un bun manageriat securitate va aduce urmatoarele avantaje:

 1. Simplificarea sistemelor de management existente;
 2. Cresterea de beneficii aduse de catre fiecare sistem in parte;
 3. Micsorarea costurilor de mentinere a unui numar mare de sisteme de management;
 4. Optimizarea consumului de resurse utilizate;
 5. Se identifica reglementarile cu adevarat relevante pentru respectivul domeniu de activitate;
 6. Se stabileste un cadru unic cu scopul de a imbunatati continuu toate standardele;
 7. Se creeaza o mai mare capabilitate pentru respectiva societate de adaptare la modificarile de pe piata, la cerintele clientilor, la noile tendinte, etc;
 8. Se defineste o politicăa de calitate, de mediu, de sanatate si de securitate a muncii, cat si de igiena alimentara;
 9. Se creează toate conditiile necesare pentru desfasurarea activitatilor de planificare, a celor de control, de monitorizare, de actiuni corective, de audit si analiza;
 10. Se stabilesc procesele si problemele de mediu cu privire la sanatatea si securitatea muncii ce rezulta din activitati si produse, astfel incat sa se asigure calitatea produselor si sa se determine rezultatul pe care acestea il au asupra mediului, al sanatatii si al securitatii muncii;
 11. Se stabilesc toate prioritatile si se hotărăsc inclusiv obiectivele generale, cat si cele individuale.

Un bun manageriat de securitate are in frunte un bun manager care isi va desfasura activitatea de angajat in cadrul acelor organizatii care ii propun realizarea si implementarea, mentinerea, cat si imbunatatirea sistemului de mangement al securitatii si al sanatatii in munca, dar si in calitate de consultant extern.

Astfel, managerul de securitate va trebui sa fie un bun evaluator de risc, sa fie inspector de sanatate si securitate in munca, sa fie responsabil cu sanatatea si securitatea in munca, sa fie responsabil cu manageriat securitate si sa realizeze auditul intern in cadrul organizatiilor.

Sisteme manageriat securitate Targu Mures? Da, cu PGC Security!

Pentru atunci cand ai nevoie de un bun manager de securitate pentru propria organizatie, apeleaza la PGC Security din Targu Mures. Aceasta echipa competenta ofera servicii de manageriat securitate de top, manageriat in domeniul securitatii private, se ocupa si cu auditul de securitate privat, cu evaluarea sistemelor de paza existente si presteaza si servicii de analiza de risc la securitate, adica evaluare de risc.

Echipa PGC Security este alcatuita numai din specialisti si manageri, evaluatori specializati in acest domeniu care-ti vor oferi servicii complete si complexe, calitative si la preturi bune!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.