Piata din Romania fiind un punct excelent pentru carucioare 3 in 1

carucioare 3 in 1

Magazinul nostru de carucioare 3 in 1 a dorit sa aduca pe piata din Romania lucrusoare deosebite pentru bebelusii si copii dumneavoastra, diferite de cele ce se gasesc in alte magazine. Noi dorim sa satisfacem nevoile tuturor parintilor in cautare de produse pentru minunile lor.

In plus pentru ca ne-am dorit sa oferim clientilor nostrii o experienta de shopping cat mai buna, am creat si un sistem de consiliere in alegerea produselor, extrem de apreciat de catre toti clientii. Aceste carucioare 3 in 1 este o afacere ce ofera o gama larga de produse dedicate bebelusilor si copiilor.

In momentul cand doriti sa achizitionati aceste carucioare 3 in 1 pretul conteaza pentru oricine, iar noi dorim sa oferim clientilor nostrii cel mai bun pret. Pe acest considerent am pornit si aceasta afacere.

Ce includ aceste carucioare 3 in 1?

Aceste carucioare 3 in 1 includ: carucior cu parte suport detasabila de pe cadru, landou, scaun auto + gentuta pentru lucrurile bebelusului, pelerina ploaie, plasa tantari pentru landou, suport biberon si pahar.

Spatarul landoului este reglabil, astfel incat acest landou se poate transforma in scaun auto pentru bebelus. Aceste produse de la magazinul nostru ofera toate conditiile necesare de al folosi pe baza unui carucior normal.

Aceste carucioare 3 in 1 se pot transforma in landou atunci cand mergeti la plimbari de distante mai mari si mai ales cand mergeti in vizita la prieteni. Bebelusul trebuie sa stea cat mai confortabil.

Modelele reprezentative ale acestor carucioare 3 in 1.

Aceste modele sunt cele mai bune, fiind reprezentate de o calitate exceptionala. Ele se transforma si in scaun auto pentru copii deoarece in momentul in care il puneti in masina trebuie sa ii oferiti siguranta.

Astfel il puteti aseza in masina si atentia dumneavoastra va fi mult mai mult acordata sofatului. Asadar, aceste carucioare 3 in 1 sunt utilizabile in orice moment din viata. Ele fiind foarte eficiente in viata de zi cu zi.

Dorindu-va sa achizitonati asemenea carucioare 3 in 1 accesati site-ul nostru www.magazinul-mamicilor.ro, iar acolo o sa va astepte cele mai eficiente produse de o buna calitate.

Care sunt beneficiile acestor carucioare 3 in 1?

Nu mai trebuie achizitionate accesorii separat pentru fixarea in masina. Cu aceste carucioare 3 in 1 va oferim siguranta si confort pentru copil cat si pentru dumneavoastra. Ele au fost apreciate si premiate la nivel international.

Pe cadrul caruciorului fara alte accesorii se face fixarea cu o singura mana, in masina in pozitia de landou ocupa doua locuri in spate, fixarea facandu-se foarte simplu cu centurile de siguranta, in pozitia de scaun auto, ocupa un singur loc pe bancheta si se fixeaza cu spatele la directia de mers.

Modelul acest de carucioare 3 in 1 este spatios la interior, cu salteluta confortabila, perfecta pentru copilul dumneavoastra. Ele sunt partenerul ideal pentru a merge la cumparaturi sau la plimbari cu bebelusul, oferindu-i cel mai bun confort.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.